- 11,510
- 10,324
- 113
Beni kimse hatırlamayacak dost, Türkiye'nin enflasyonunu hatırlayacak... AĞAAAAA....Kardeşim namın nesiller boyu yürüyecek, kirilamayacak bir rekor seninkiisi. Aktif promo kodlar konusu 18 k sayfa ile zirvede 😂
Beni kimse hatırlamayacak dost, Türkiye'nin enflasyonunu hatırlayacak... AĞAAAAA....Kardeşim namın nesiller boyu yürüyecek, kirilamayacak bir rekor seninkiisi. Aktif promo kodlar konusu 18 k sayfa ile zirvede 😂
Dinime imanima vallahi goz kirpma emojisi bile zebra dayiyi andiriyor.Neyimiz duzgunki)
Bu saçma hayatımıza böyle msj
Ne kadar ekmek ne kadar köfte,,pskolojik yeni nesil jenarasyon tipi olmuş ddsd
İntihar mektubu sandımElveda gencligim ve elveda ruhumun inci paresi sevdiklerim..(gecmiş yıllara bir atıf)
...
Elveda tüm kaybettiklerim,elveda adam zannettiklerim.....
..
Ve hoş geldin,bilmediğim yarinlara yelken açmiş imamın kayigi.....yavaş yavaş Limana yaklastin farkındayım biliyorum... Elinde pamukda hazır,, ilk firsatta tıpa yapmak için Azrailin gelmesini bekliyorsun...,
Ömür tükendi tükeniyor,,hayaller bir bir yok oluyor...bunca yokluk ve olumsuzluk içinde stres atacak bir konuda benim olsun..gelsin çaylar gitsin bardaklar dedik..Demeyelimmi..)
.........Cümleten hepinize Saglikli Sıhhatlı ve Kumardan uzak MUTLU SENELER Dilemekte geç kalsamda,,bu dilek zaten gerceklesmiyecekti,,,hepimiz bu illetin birer tutsağı olmuşuz,aynı gemide farklı sitelerde umutlara dalıyoruz..uzun lafın kisasi;Hayaliniz Ne ise ;Ömrümüze sunulan bu Yepyeni doğacak gün ve gecede gerceklesip gönüllerinizin huzur bulmasını Allah'tan dilerim..(amin)
......aSiRuH06
Çayima şeker olanın,muhabbetine ortak olurum...
Üşüyorum diyorum;
Soğuk ayran getiriyorsun..
Çayin yokmu gardaş
Bak sende titriyorsun....
"Elinde pamukda hazır,, ilk firsatta tıpa yapmak için Azrailin gelmesini bekliyorsun...,İntihar mektubu sandım
Silahını bana doğrultma,,şeytan doldurur ,,Dost beni psikolojik yeni nesil olarak mı adlandırdın ayıp sana....
Bi Ankaralıya silah doğrultulur mu hiç reisim ayıp ettin... Sarı tutkuyu kucakladın mı doğru söyleSilahını bana doğrultma,,şeytan doldurur ,,)
Biz şeytana papucu ters giydirip çay doldurtak olmazmi..
9 siteden birinde yüz kazanmış..hadi bunu bin yapak
Şükret abi 9 sitede 0 çeken de var 😂Silahını bana doğrultma,,şeytan doldurur ,,)
Biz şeytana papucu ters giydirip çay doldurtak olmazmi..
9 siteden birinde yüz kazanmış..hadi bunu bin yapak
Dddsd@aSiRuH06 reis sarı tutkuya para yapıştırdın mı hiç doğru söyle
Nickini lavise kiralaŞükret abi 9 sitede 0 çeken de var 😂
Bu nicki ne avukatlar ne doktorlar istedi de vermedim 😂😂Nickini lavise kirala)
Lavis değil Lawlss dayıNickini lavise kirala)
Ddddpanayir var dediler geldim merhaba asi bey
Bro o ayrı bı dünyada yaşıyor aw adam dünyadan kopuk forumda bı konu açmış kendi halinde orda yaşıyor, muhtemelen o konuda vefat eder oZebra dayimin 40 li yaşları
LAGJALŞSKFLŞSKGLŞASKGLŞASKGLŞASKGŞLASKGASFABro o ayrı bı dünyada yaşıyor aw adam dünyadan kopuk forumda bı konu açmış kendi halinde orda yaşıyor, muhtemelen o konuda vefat eder o
Harbi öyleymiş,,ekranı yaklastirinca doğrusunu okudumLawis değil Lawlss dayı
Serdarim Bu hafta jojoyu sana vereyimBro o ayrı bı dünyada yaşıyor aw adam dünyadan kopuk forumda bı konu açmış kendi halinde orda yaşıyor, muhtemelen o konuda vefat eder o