Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 46lik Dayının Son Mekanı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,107
5,870
113
Serdar abi pokere devam ederse bu stresle 50yi zor görür gibi Allah ömür versin diyelim yine de 😂

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,923
866
113
Elveda gencligim ve elveda ruhumun inci paresi sevdiklerim..(gecmiş yıllara bir atıf)
...
Elveda tüm kaybettiklerim,elveda adam zannettiklerim.....
..
Ve hoş geldin,bilmediğim yarinlara yelken açmiş imamın kayigi.....yavaş yavaş Limana yaklastin farkındayım biliyorum... Elinde pamukda hazır,, ilk firsatta tıpa yapmak için Azrailin gelmesini bekliyorsun...,
Ömür tükendi tükeniyor,,hayaller bir bir yok oluyor...bunca yokluk ve olumsuzluk içinde stres atacak bir konuda benim olsun..gelsin çaylar gitsin bardaklar dedik..Demeyelimmi..;))

.........Cümleten hepinize Saglikli Sıhhatlı ve Kumardan uzak MUTLU SENELER Dilemekte geç kalsamda,,bu dilek zaten gerceklesmiyecekti,,,hepimiz bu illetin birer tutsağı olmuşuz,aynı gemide farklı sitelerde umutlara dalıyoruz..uzun lafın kisasi;Hayaliniz Ne ise ;Ömrümüze sunulan bu Yepyeni doğacak gün ve gecede gerceklesip gönüllerinizin huzur bulmasını Allah'tan dilerim..(amin)
......aSiRuH06
Çayima şeker olanın,muhabbetine ortak olurum...

Üşüyorum diyorum;
Soğuk ayran getiriyorsun..
Çayin yokmu gardaş

Bak sende titriyorsun....
Sen guzel senaryo yazarsın bro

roadtrain

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
207
43
Forumdaki çoğu kişinin yaşından daha uzun zamandır kumar oynuyor reis. Dile kolay 24 yıl

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
334
182
43
YAW SKTIR EDİN ŞURDA YAŞAYACAĞIMIZ 20 BİLEMEDİN 25 SENE VERİN YARRA GİTSİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...