Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 46lik Dayının Son Mekanı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hantos21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,236
573
113
Herşey bir arkadaşımın 2001 yılında
Trt3 de at yarısını izlemesije şahit olarak başladı.. ikram ettiği çay içmez olaydım o gün o mekana uğramaz ve oturmaz olaydım....bir saat sonra kupon yatırmaya gittiğini hatirliyorum ddsd
Dayı 2001 ne ya 😁 kesin bets10 u sen kurdun hadi hadi itiraf et

roadtrain

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
516
207
43
Herşey bir arkadaşımın 2001 yılında
Trt3 de at yarısını izlemesije şahit olarak başladı.. ikram ettiği çay içmez olaydım o gün o mekana uğramaz ve oturmaz olaydım....bir saat sonra kupon yatırmaya gittiğini hatirliyorum ddsd
Düşürmüşler desene ozaman reis

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
10 la ne 100u 100 dolar kaç para biliyomusun sen kimse katılmaz 100 dolar olsa
On dolar 400 civariysa ayarlarım ben bı şekilde ins..yeterki kazanalim da çayimizi içelim..bilmiyorumki sen iyi kötü bı derece mutlaka yaparsın..amma hangi hafta olur bilemem..

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,485
6,538
113
Liseye giderken kupon atmaya bir bayiye girdim, bir tane yaşlı dayı vardı at yarışı oynamaktan ciğeri solmuş. Adamı 100 metre öteden görsen dersin yani 😂 dayı bizi genç gördü dedi gençler oynamayin sakin eroin bu eroin dedi. Dayı dedim belki acemi şansı tutturuz birşeyler. Dayı dedi ki işte o gün bittigin gün olur dedi harbiden dayım haklıymış anasını satayim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,075
58,221
113
Liseye giderken kupon atmaya bir bayiye girdim, bir tane yaşlı dayı vardı at yarışı oynamaktan ciğeri solmuş. Adamı 100 metre öteden görsen dersin yani 😂 dayı bizi genç gördü dedi gençler oynamayin sakin eroin bu eroin dedi. Dayı dedim belki acemi şansı tutturuz birşeyler. Dayı dedi ki işte o gün bittigin gün olur dedi harbiden dayım haklıymış anasını satayim
O dayı bendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...