Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 4 Sene 2 Ay Ceza Aldık

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
İnfaza yolladigimda zararı ödesek dosya istinaftada dönermiş kardesim
Evet ilk önce karşı tarafla uzlaş durumu anlat suçunun olmadığını zararı karşılayacağını söyle hatta anlaşırsan senin lehine dilekçe yazsınlar hiçbir şekilde ceza almanı istemediklerine dair o zaman beraat bile alırsın .
Ams öbür türlü alacağın ceza en fazla 1/2 oranında düşer
Bu arads miktar ne kadar

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,597
727
113
Herkes dikkat etsin gözünü seveyim zaten diken üstündeyiz

Mesttt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
353
99
43
geçmiş olsun. benimde bir arkadaş vermişti kiraya ,sende ver dedi.
açlıktan ölsem vermem dedim.
şimdi avukat arıyor kendine

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
784
631
93
Avukatla net görüştüm başka bir suçum yok o kız davasında da denetim vermiş 1500 tl yatrtydim başka da dosyan zararı gerekçeli karar 1 hafta 10 güne yazılır o süreçte yatir istinafa gönder dedi 100 50 sansin var bozabilirde dedi bilmiom

ddd8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
854
113
S.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
Merhaba arkadaşlar hesabında dönen para miktarı önemli olan nokta. Hakim ona göre ceza verirmiş. Anlattığına göre senin miktar baya yüksek

bektassolak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
784
631
93
Merhaba arkadaşlar hesabında dönen para miktarı önemli olan nokta. Hakim ona göre ceza verirmiş. Anlattığına göre senin miktar baya yüksek
Alakası yok kardeşim az uz verir die birsey yok zararı odemedinmi direk yaptisitiro en düşük verdi bu 4 sene 2 ay

ddd8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
854
113
Alakası yok kardeşim az uz verir die birsey yok zararı odemedinmi direk yaptisitiro en düşük verdi bu 4 sene 2 ay
Arkadaşım aynı durum 5 trilyon meblağ dönmüş hesabını kiraya vermiş . Şimdi korkudan avukat avukat geziyor

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,252
698
113
gecmıs olsun cezası agır olmus katıller sapıklar hırsızlar cırıt atıyo sokaklarda boyle basıt suc yuzunden gırmek koyar hemde 4 sene

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Avukatla net görüştüm başka bir suçum yok o kız davasında da denetim vermiş 1500 tl yatrtydim başka da dosyan zararı gerekçeli karar 1 hafta 10 güne yazılır o süreçte yatir istinafa gönder dedi 100 50 sansin var bozabilirde dedi bilmiom
Dostum denetimli serbestlikre bir cezai yaptırım.
Denetimli serbestlik aldığın günün üzerinden 5yıl geçmediyse 1. Mükerrir olarak çekersin cezayı.

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
690
281
63
S.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
4 yıl 2 ayın 1 sene yatarı mı var? fazla geldi