- 2,597
- 727
- 113
Geçmiş olsun
Evet ilk önce karşı tarafla uzlaş durumu anlat suçunun olmadığını zararı karşılayacağını söyle hatta anlaşırsan senin lehine dilekçe yazsınlar hiçbir şekilde ceza almanı istemediklerine dair o zaman beraat bile alırsın .İnfaza yolladigimda zararı ödesek dosya istinaftada dönermiş kardesim
Beni niye etiket ettin knkZararı karşılarsan 4 sene 2 ay cezan direk 25 aya düşer .
Onuda denetimli serbestlikle yırtarsın o zaman
Seni alıntılamışım kazaraBeni niye etiket ettin knk
Merhaba arkadaşlar hesabında dönen para miktarı önemli olan nokta. Hakim ona göre ceza verirmiş. Anlattığına göre senin miktar baya yüksekS.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa
Alakası yok kardeşim az uz verir die birsey yok zararı odemedinmi direk yaptisitiro en düşük verdi bu 4 sene 2 ayMerhaba arkadaşlar hesabında dönen para miktarı önemli olan nokta. Hakim ona göre ceza verirmiş. Anlattığına göre senin miktar baya yüksek
Arkadaşım aynı durum 5 trilyon meblağ dönmüş hesabını kiraya vermiş . Şimdi korkudan avukat avukat geziyorAlakası yok kardeşim az uz verir die birsey yok zararı odemedinmi direk yaptisitiro en düşük verdi bu 4 sene 2 ay
Kanka avukata bos iş cezam onanmış avukatı suan tutsam emin ol o da kurtaramazArkadaşım aynı durum 5 trilyon meblağ dönmüş hesabını kiraya vermiş . Şimdi korkudan avukat avukat geziyor
Dostum denetimli serbestlikre bir cezai yaptırım.Avukatla net görüştüm başka bir suçum yok o kız davasında da denetim vermiş 1500 tl yatrtydim başka da dosyan zararı gerekçeli karar 1 hafta 10 güne yazılır o süreçte yatir istinafa gönder dedi 100 50 sansin var bozabilirde dedi bilmiom
4 yıl 2 ayın 1 sene yatarı mı var? fazla geldiS.a arkadaşlar 3 4 sene önce banka hesabini kiraya verdik yeni davalar açıldı 2 mahkemede hakim yapıştırmış cezayı 12.500 tl arti 4 yıl 2 ay istifa yollayacak avukata sorduk ceza onanmış nihayi karar diyo 1 sene yatan diyor tecrübesi olanlar yazarsa