- 794
- 636
- 93
Düşük ceza derken kardesim sonuç gene cezaevi amaDüşük ceza ile yirtmissin,geçmiş olsun
Düşük ceza derken kardesim sonuç gene cezaevi amaDüşük ceza ile yirtmissin,geçmiş olsun
43/1 mi 43/2 mi uygulamadi dedigin maddeAynı suçun birden fazla kişiye işlenmesi aynı yargılama.
Udf açabiliyorsan göndereyim gerekçeli kararı oku.
Senin söylediğin tck 43 aynı suçun bir kişiye bir kaç kez işlenmesi.Zincirleme suç dimi eminsin aynı kişiye karşı farklı zamanlarda suçu islemen lazim zincirleme suç o demek bı adamın mesela parasını aldın zorla sonra 3ay sonra zorla saatini aldın kolyesini aldın sonra farklı bı zamanda başka bir malını aldın gibi
AynenBu ceza affı ve iyi hal indirimi falan uygulandıktan sonra kalan net ceza mı
43/1 mi 43/2 mi uygulamadi dedigin madde
Tamam doğru iki bentli o madde senin dediginde doğru benim dediğim 43/1 misAynı suçun birden fazla kişiye işlenmesi aynı yargılama.
Udf açabiliyorsan göndereyim gerekçeli kararı oku.
43/2 de uygulanmadı43/1 mi 43/2 mi uygulamadi dedigin madde
Bak özelden gerekçeli kararı atıyorum tüm verilen cezalar aynı ss atacağımTamam doğru iki bentli o madde senin dediginde doğru benim dediğim 43/1 mis
Senin söylediğin tck 43 aynı suçun bir kişiye bir kaç kez işlenmesi.
Benim söylediğim tck 43/2 aynı suçun birden fazla kişiye işlenmesi 2si farklı
Atsan bana gerekçeli kararı mail adresinemi Arıcan mail [email protected] bu43/2 de uygulanmadı
43te uygulanmadı
43/1de uygulanmadı herhangi bir madde uygulanmadı infaz ile ilgili
Yalnızca 58/6 mükkerire özgü infaz 58/7 ceza infazından sonra denetimli serbestlik uygulandı
Bunlar harici hiçbir artırım veya birleştirme maddesi uygulanmadı
tamamBak özelden gerekçeli kararı atıyorum tüm verilen cezalar aynı ss atacağım
Yolladım
Kendini köle olarak kiralatmakhesap krilamak da ne bakalım daha neler duyacaz
sen bunun suç oldugunu bile bile kiralamışın hesabını sonuç bellı cezaevi malesef hatayı yapmadan önce bunlar düşünmek gerekıyoduDüşük ceza derken kardesim sonuç gene cezaevi ama
Beyler e devlette çıkıyor mu bende korkuyorum. Ne diye aratmak lazım 2016-2017 de kart kayboldu arayıp banka kapatma yapmadım arayan soran olmadı bu zamana kadar bir sorun çıkar diye şimdi korkuyorum
Zararı karşılarsan 4 sene 2 ay cezan direk 25 aya düşer .Sagolun arkadaşlar şimdi istinaf yolladım zaman zararı karşılamak istiom falan die istinafta yararı falanda mı olmuyor
zararı nasıl karşılıcakkı kımbılır kaç kişiyi arkadaşın hesabını kullanarak dolandırmışlardırZararı karşılarsan 4 sene 2 ay cezan direk 25 aya düşer .
Onuda denetimli serbestlikle yırtarsın o zaman
1 kişi dolandırılmış tek kişi ğzerinden ceza almış belli.zararı nasıl karşılıcakkı kımbılır kaç kişiyi arkadaşın hesabını kullanarak dolandırmışlardır
İnfaza yolladigimda zararı ödesek dosya istinaftada dönermiş kardesim1 kişi dolandırılmış tek kişi ğzerinden ceza almış belli.
Çünkü nitelikli dolandırıcılık suçlarında 4 yıldan açılıyor dosya arkadaşı 158/3e takmadıkları için 4 sene 2 ay almış.
3 kişiyi dolandırmış olsaydı 3 kez 4 sene 2 ay alırdı.
Eğer yargulama süresinde zararı karşılamış olsaydı yine 25 ay ile yırtardı veya 24 ay ile yine denetimli serbestlikle kurtulurdu.