- 23,945
- 10,707
- 113
şuan oynanan %90 lık gelecek tahmnli bi maç var istersen seninle paylaşabilirim broPsvye 2 vercem dırekt
şuan oynanan %90 lık gelecek tahmnli bi maç var istersen seninle paylaşabilirim broPsvye 2 vercem dırekt
Tamam şampiyon sensinya kardesım gıt adama 36 sayıdan bırıne bas demedm???? sutun oyna dedım veya bj de ufak bahısle gıdıp yan bahısden devam edebılırsın bunda ne var herseye elestırmek ıcın elestırmeyın ya o guzel beynını kendıne kullan ben adama dusuncemı paylastım zaten akıllı adamsa dusunur ona gore hareket eder sen ne hakla hızmet onun adına onu savunuyorsun adam tesekkur etmıs senın zoruna gıden ne ??? beceremıyorsun dıye rulet bj yı neden kotuluyorsun kazanan kazanıyor kaybettıkden sonra munıh real barca bıle 3 4 yıyıp kaybedıyor neyın garantısı var???? hadı gıt smdı uykunu uy sen kumar oynama bosver.. sana gore degıl..
psvye dırek 2 atcam sımdı 30 binNabtın aga merak ettik
psvye dırek 2 atcam sımdı 30 bin
İns gelir ağacım belli ki sıkışmış sin bol tgelirse burdan 3 kısıye 500
Ekli dosyayı görüntüle 902661
Şanslarİns gelir ağacım belli ki sıkışmış sin bol t
Bol şans brogelirse burdan 3 kısıye 500
gelirse burdan 3 kısıye 500
Tek seferde oynaBeyler 30k para var 50k olması lazım gözüme 2 Mac takıldı 1i psv Yener 1.70 oran dıgerı sasari basketbol trapani maçı Mac sonu 2 dusunuyorum hangısıne gıreyım yada 15k 15k ayrı ayrı mı basayım onerınız nedir
Dost bol şanslar ama burda sporda ana para çevrimi 2 kati haberin var değilmigelirse burdan 3 kısıye 500
Aynen öyle zor maç kg bankoydubol sans ama hic dusundunmu knka 1.76 oran psv nin cok oyunsu yedek sakatlarda var bide utrecht genel olarsk hep ters gelmis psvye her 2 macdan birinde puan birakmis umarim gelir ama oran asiri yuksek absurt bi sekilde..
Alanya'da bankoyöus sımdı baktım da30 bini yol yakınken komple Alanyaya bas. Henüz kupon yapmadiysan. Sonra pişman olur, ağlarsın.
YoktuDost bol şanslar ama burda sporda ana para çevrimi 2 kati haberin var değilmi