Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 30k Para Var 50k Olması Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,945
10,707
113
endonezyada malut var 1 gol daha atar bas kazan kanka bana dua edersin çok sağlam takım
hayvan gibi oranı var @Sonerccc

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
660
303
63
GS kasimpasa maçına deplasman 2.yari gol atar oyna

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
318
129
43
ya kardesım gıt adama 36 sayıdan bırıne bas demedm???? sutun oyna dedım veya bj de ufak bahısle gıdıp yan bahısden devam edebılırsın bunda ne var herseye elestırmek ıcın elestırmeyın ya o guzel beynını kendıne kullan ben adama dusuncemı paylastım zaten akıllı adamsa dusunur ona gore hareket eder sen ne hakla hızmet onun adına onu savunuyorsun adam tesekkur etmıs senın zoruna gıden ne ??? beceremıyorsun dıye rulet bj yı neden kotuluyorsun kazanan kazanıyor kaybettıkden sonra munıh real barca bıle 3 4 yıyıp kaybedıyor neyın garantısı var???? hadı gıt smdı uykunu uy sen kumar oynama bosver.. sana gore degıl..
Tamam şampiyon sensin

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,269
2,397
113
30 bini yol yakınken komple Alanyaya bas. Henüz kupon yapmadiysan. Sonra pişman olur, ağlarsın.

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,607
1,551
113
Beyler 30k para var 50k olması lazım gözüme 2 Mac takıldı 1i psv Yener 1.70 oran dıgerı sasari basketbol trapani maçı Mac sonu 2 dusunuyorum hangısıne gıreyım yada 15k 15k ayrı ayrı mı basayım onerınız nedir
Tek seferde oyna

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,607
1,551
113
bol sans ama hic dusundunmu knka 1.76 oran psv nin cok oyunsu yedek sakatlarda var bide utrecht genel olarsk hep ters gelmis psvye her 2 macdan birinde puan birakmis umarim gelir ama oran asiri yuksek absurt bi sekilde..
Aynen öyle zor maç kg bankoydu

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,607
1,551
113
O değil sporda Ana para çevrimi 2 kati haberi yok ve riskli maç ayrıca sitede ne kdar sponsor olsa güvenmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...