- 18,515
- 7,265
- 113
Bol şans dostAlanya'da bankoyöus sımdı baktım da
Bol şans dostAlanya'da bankoyöus sımdı baktım da
Adam bonus almamış ki neyin çevrimini yapacakDost bol şanslar ama burda sporda ana para çevrimi 2 kati haberin var değilmi
Bu PSV gelirse 1.40 bıdaha oynycanm o kotu amapara 2 katmışPsv Sendeyiz haydi bakalım 23 dakika sonra başlama vuruşu ile beraber gol gelsin
Dostum ana para çevrimi 2 katı bu sitede anlamıyor musunAdam bonus almamış ki neyin çevrimini yapacak
Tamamdır dostum yeter ki bu gelsin 1.40 30 basacaksın dimiBu PSV gelirse 1.40 bıdaha oynycanm o kotu amapara 2 katmış
Anapara 2 kat burdaAdam bonus almamış ki neyin çevrimini yapacak
EvetTamamdır dostum yeter ki bu gelsin 1.40 30 basacaksın dimi
Tamamdır dostum şans seninle olsun ilk dediğini yapman çok güzel sonuda güzel bitsin umarım ☘🙏🏻
O kötü olmuş dostum vardır bir hâyr2 kati çevrim ana para
Fark etmemiştim hocam öyleyse niye buradan oynadiki yawDostum ana para çevrimi 2 katı bu sitede anlamıyor musun
Gelirse ıkıncı bahsım Atletico Madrid o2 cıfte 4 bucuk alt 1.40 oranTamamdır dostum yeter ki bu gelsin 1.40 30 basacaksın dimi
Ben de sonradan ayıktımFark etmemiştim hocam öyleyse niye buradan oynadiki yaw
Güzel seçim dostum yerinde olur psv şöyle ilk yarıdan koparsa maçı bal börek olur ilk yarı 2-0 gibi falan sonuç olursa ☘🙏🏻Gelirse ıkıncı bahsım Atletico Madrid o2 cıfte 4 bucuk alt 1.40 oran
Ana para çevrimi evetOran 1.40 mecburi mi
Bakalım sasari mscı ne olacak bence direk 2 rahat gelecek diAna para çevrimi evet
Oda merak konusu dostum onuda demiştin senBakalım sasari mscı ne olacak bence direk 2 rahat gelecek di
cekım yaparsak 500 senın garanti knka10 dakikaya başlıyoruz