+++++++ 😂😂Gulboz 1
Baronizm 2
Antep7575 3
bu ücü dağıtım yapacağım yada özelden ulaşacağım diyorsa mümkün değil sıkıntılı bu arkadaşlar, psikolojik sorunlari var bunların,can veren Allah canını alamaz ki siz para bekliyorsunuz yatın uyuyun tanımıyor musunuz bunları bunlar kaç kere ödeme vereceğim diyip kaybolan insanlar
Ne 2k si knk@Baronizm dost benim şu 2k yi at da sonra dağıtım yaparsın daha ne kadar bekleteceksin
Herkesin herkese borcu var bu nasıl iş anlamadım gitti anasını satim@Baronizm dost benim şu 2k yi at da sonra dağıtım yaparsın daha ne kadar bekleteceksin
Dost bir dağıtımda dağıtımci bu dost idi benim 200 TL ye çöktü sonra kendince artistlik yaptı aklımdasın ilk fırsatta sana 2k atacam dedi ama tabi ki palavra 😁😁Ne 2k si knk
Sen unut onuDost bir dağıtımda dağıtımci bu dost idi benim 200 TL ye çöktü sonra kendince artistlik yaptı aklımdasın ilk fırsatta sana 2k atacam dedi ama tabi ki palavra 😁😁
200 TL de mi gelmez dostSen unut onu
Baksana 66 bin vurmuş eğer doğruysa200 TL de mi gelmez dost
O zaman söylede versin dost senin aran iyidirBaksana 66 bin vurmuş eğer doğruysa
Kendi verirse verir dost hem Aram iyi değil kiO zaman söylede versin dost senin aran iyidir
Takılıyorum dost😁😁Kendi verirse verir dost hem Aram iyi değil ki
Yemin ederim çok doğrıGulboz 1
Baronizm 2
Antep7575 3
bu ücü dağıtım yapacağım yada özelden ulaşacağım diyorsa mümkün değil sıkıntılı bu arkadaşlar, psikolojik sorunlari var bunların,can veren Allah canını alamaz ki siz para bekliyorsunuz yatın uyuyun tanımıyor musunuz bunları bunlar kaç kere ödeme vereceğim diyip kaybolan insanlar