- 26,757
- 14,125
- 113
Adammm@Shellac konu kilit dağıtım için ulaşacağım
Adammm@Shellac konu kilit dağıtım için ulaşacağım
Tebrikler reis@Shellac konu kilit dağıtım için ulaşacağım
Kesene bereket brocan hayırlı olsun 🎉@Shellac konu kilit dağıtım için ulaşacağım

Hadı rol ac canımız sıkılıyoTebrikler @Baronizm benim kupon da geldi
Tek senin çekilişe kaldık bugün para kazanan sırtını döndü bize hahahahahahTebrikler @Baronizm benim kupon da geldi
Ödül gelmediTebrikler @Baronizm benim kupon da geldi
Olacağı var ise oluyor işte brocan daim ola kısmette varsa ekmek yiyoruz yoksa babayı.Tebrikler @Baronizm benim kupon da geldi
La az önce bir sürü şey yazdın ettin kupon sahte ne alaka bu dost öyle şeyler yapmazKupon sahte ne çekilişi @Daimon konu kilit başkanım
Çekiliş konusu değil zaten ayrıca sahte olduğunu nerden anladın kralKupon sahte ne çekilişi @Daimon konu kilit başkanım
Çekiliş şansına artık kişisel atmıyorum artık kimseye roll de yok paso çekiliş olacak artıkÖdül gelmedi
Bidakine söz demiştin sanki de sağlık olsunÇekiliş şansına artık kişisel atmıyorum artık kimseye roll de yok paso çekiliş olacak artık
La ölüsü 10 Dm almışsındır ben atmadım mesela istesem atardım bıktırdılar, sanki hayır kurumuyuz 2 kuruş kazanınca illa dağıtacağızÇekiliş şansına artık kişisel atmıyorum artık kimseye roll de yok paso çekiliş olacak artık