http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı 18k Baronizm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
18900
Kupon Oranı
3.53

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,392
8,016
113
Gulboz 1
Baronizm 2
Antep7575 3
bu ücü dağıtım yapacağım yada özelden ulaşacağım diyorsa mümkün değil sıkıntılı bu arkadaşlar, psikolojik sorunlari var bunların,can veren Allah canını alamaz ki siz para bekliyorsunuz yatın uyuyun tanımıyor musunuz bunları bunlar kaç kere ödeme vereceğim diyip kaybolan insanlar

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,441
11,586
113
Gulboz 1
Baronizm 2
Antep7575 3
bu ücü dağıtım yapacağım yada özelden ulaşacağım diyorsa mümkün değil sıkıntılı bu arkadaşlar, psikolojik sorunlari var bunların,can veren Allah canını alamaz ki siz para bekliyorsunuz yatın uyuyun tanımıyor musunuz bunları bunlar kaç kere ödeme vereceğim diyip kaybolan insanlar
+++++++ 😂😂

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,620
14,899
113

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,387
2,587
113
Gulboz 1
Baronizm 2
Antep7575 3
Yemin ederim çok doğrı

ntunguc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,033
381
83
Galatasaray attı dönmez falan yazmış bir kaç kişi sonra ortadan kaybolmuşlar bir anda GS 7 8 dakikada 3 gol yiyince gitmişler sessizce 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...