Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 11. Yargı Paketi

lordsinov

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
8
8
@diyar727 Dost öncelikle geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bende 2 yılın ardından çıktım mart ayında, İzinin tadını cok iyi bilirim yasaya bağlama diyeceğim ama kafanı bağlaman gereken bir umut olmalı tabi ama eğer uzun değilse her türlü yatacağım ve bitecek olarak düşün Allah kurtarsın

Turko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
374
123
43
Selamın aleyküm kardeşim ben şuan denetimde çalışıyorum herkesi çok bekleti içine soktular ama fazla Ümit bağlamayın Ekim ayına yine gecenki gibi ufak tefek değişiklikler olacak diye konuşuyorlar Allah düşenin yardımcısı olsun ülkenin %70 ini mahfettiler herkez cezalarla uğraşıyor

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,428
6,775
113
Aiqiq forumu tefecisi var kaçakçısı var fuhuşcusu var katili var zamparasi var devlet foruma bir el atsa ülke temizlenir ☺☺☺

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,993
970
113
Dostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyor :) Bilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
1 ekimde değilde ekim ortasında gelebilir komisyonla paralel ilerliyor bu süreç.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,993
970
113
Denetim artıcak diye bişey yok paket cıktıktan sonra denetim olayı degişicek bu arkadaş nerden o kanıya varmış bilmiyorum adalet bakanı acıklaması o şekilde degil ceza aldınmı yatıcan artık diyo adam
Adalet bakanının her sözüne inanma ona kalsa 8. Yargı paketinde mükerrir gelecekti 10. Yargı paketindede covid gelecekti ama 10. Yargı paketinde mükerrir geldi covidi paketten çıkarttılar adam ne derse tersi oluyor