- 2,687
- 723
- 113
Girdi çıktı yaparsın bu para cezasına çevrilmiyor mu?Anlayan var mı ilk defa giricem suç askeri yasak bölgeye girmek daha önce dosyalarım vardı kavga vs hepsi para cezasına çevrildi odedimEkli dosyayı görüntüle 841771
Girdi çıktı yaparsın bu para cezasına çevrilmiyor mu?Anlayan var mı ilk defa giricem suç askeri yasak bölgeye girmek daha önce dosyalarım vardı kavga vs hepsi para cezasına çevrildi odedimEkli dosyayı görüntüle 841771
Yok yargitay onayladı bu kağıt geldiGirdi çıktı yaparsın bu para cezasına çevrilmiyor mu?
Korkacak bir şey yok bence avukatın yok mu girdi çıktılar da yardımcı oluyorlar yerine göreYok yargitay onayladı bu kağıt geldi
Doğru diyorsunForumda kumarbazdan çok hükümlü var
Birde erkek olup kadın resmi koyup milleti azdiranlar varForumda kumarbazdan çok hükümlü var
Avukat yoktu mahkeme 1 yıl 8 ay verdi bu saatten sonra avukat etki eder mi ki?Korkacak bir şey yok bence avukatın yok mu girdi çıktılar da yardımcı oluyorlar yerine göre
Avukatı baştan tutunAvukat yoktu mahkeme 1 yıl 8 ay verdi bu saatten sonra avukat etki eder mi ki?
1 ekimde değilde ekim ortasında gelebilir komisyonla paralel ilerliyor bu süreç.Dostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyorBilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
Eskiden yurtlarda cumartesi Pazar evcil izni olurdu,,şimdi cezaevleri böyle sanırımKardeşim sen dışarıda misin içeride misin aq ben anlamadım girip girip çıkıyon mu geçen konu acmadin mi giriyorum diye falan ben mi yanlis hatırlıyorum nasıl bı cezan var aq çözemedim
Adalet bakanının her sözüne inanma ona kalsa 8. Yargı paketinde mükerrir gelecekti 10. Yargı paketindede covid gelecekti ama 10. Yargı paketinde mükerrir geldi covidi paketten çıkarttılar adam ne derse tersi oluyorDenetim artıcak diye bişey yok paket cıktıktan sonra denetim olayı degişicek bu arkadaş nerden o kanıya varmış bilmiyorum adalet bakanı acıklaması o şekilde degil ceza aldınmı yatıcan artık diyo adam
Hortlatıp durmaaaGecmiş olsun Allah yardımcın olsun
Neden rahatsız oldum dostumHortlatıp durmaaa