- 3,484
- 2,634
- 113
Basit yaralama ne oluyor dost bilmediğimden soruyorum, karşındaki kişiyi kısa süredemi dövebiliyorsun? Kolayca yani, emek sarf etmeden.Basit yaralamadan girdim ben
Basit yaralama ne oluyor dost bilmediğimden soruyorum, karşındaki kişiyi kısa süredemi dövebiliyorsun? Kolayca yani, emek sarf etmeden.Basit yaralamadan girdim ben
fiziksel bütünlüğü zarar görür, ancak bu zarar ölüm ya da kalıcı bir sakatlık yaratacak kadar ciddi değildir.Basit yaralama ne oluyor dost bilmediğimden soruyorum, karşındaki kişiyi kısa süredemi dövebiliyorsun? Kolayca yani, emek sarf etmeden.
Anladim, tesekkur ederim.fiziksel bütünlüğü zarar görür, ancak bu zarar ölüm ya da kalıcı bir sakatlık yaratacak kadar ciddi değildir.
Bendd voltayim bunu bekliyomDostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyorBilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
dost ben 1 sene yattım ayrı ayrı 6 şar ay 2021 de bu yasa çıkacak diyorlardı 2024 oldu hala çıkacak yarın gidiyoruz diyorlardı 2025 martta çıktım ben hala çıkmadı yasa çıkmaz hapishanede sürekli af yasa muhabbeti olur amaDostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyorBilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
4/4 dede çıkmaz diyolardi çıktı amadost ben 1 sene yattım ayrı ayrı 6 şar ay 2021 de bu yasa çıkacak diyorlardı 2024 oldu hala çıkacak yarın gidiyoruz diyorlardı 2025 martta çıktım ben hala çıkmadı yasa çıkmaz hapishanede sürekli af yasa muhabbeti olur ama
yok kapalı girdi çıktı en az 1 ay amcam 1 ay 3 gün ceza aldı 1 ay kapalıda 5 gün açıkta yattı fazlasıyla yatırdılarMüddetname beklemessin dost o gelince salmislar seni normal şartlarda açığa gir çık yapman lazımdı
Var dostum bende izindeyim Ekim'de 5 sene cepte gibi hayırlısı herkes onu bekliyor İnşallah Ekim'de Güler yüzümüzDostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyorBilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
Geçmiş geçmiş olsun bilader adam oldurmediysen bişey olmazDostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyorBilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
vallahi bende denetim var haftaya çarşambayada mahkeme varDostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyorBilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
Açıkta hükümlüyum izindeyim şuan salı tekrar teslim olacagimDost se
Dost sen şuanda içerdemisin disardamsn
Suç neDostum ceza 4.5 yıl 1/2 15 ay yatar 12 ay denetim denetim 2 yıl olsa en kotu disardayim
Dost tekurrun varmı sende bide suç yaralamami seninAçıkta hükümlüyum izindeyim şuan salı tekrar teslim olacagim
Geçen vedalaşmıştık teslim oluyordun vazmı geçtin yoksaDostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyorBilgisi olan dostları muhabbete beklerim.