Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 11. Yargı Paketi

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,472
2,800
113
Basit yaralama ne oluyor dost bilmediğimden soruyorum, karşındaki kişiyi kısa süredemi dövebiliyorsun? Kolayca yani, emek sarf etmeden.
fiziksel bütünlüğü zarar görür, ancak bu zarar ölüm ya da kalıcı bir sakatlık yaratacak kadar ciddi değildir.

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
792
113
Dostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyor :) Bilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
Bendd voltayim bunu bekliyom

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,472
2,800
113
Adalet bakanı diyoki yani eger yasa dedigibi cıkarsa bundan sonra suç işleyen y yedi demeye getiriyo ufak suç cezası artık öyle dışarda dolaşamayacak her türlü kapalıda yatıcak diyo

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,118
1,760
113
Dostlar aranızda benim gibi hükümlü olup izinde olan varmı bilmiyorum, varsa veya yakın çevresinde mahkum bir akrabası varsa yeni yargı paketini takip ediyordur, takip eden dostlarim 1 Ekim'de denetimi arttırırlar mı altta ekleyeceğim görselde ki kişi 5 yıldan bahsediyor gerçi bize 2 yılda yetiyor :) Bilgisi olan dostları muhabbete beklerim.
dost ben 1 sene yattım ayrı ayrı 6 şar ay 2021 de bu yasa çıkacak diyorlardı 2024 oldu hala çıkacak yarın gidiyoruz diyorlardı 2025 martta çıktım ben hala çıkmadı yasa çıkmaz hapishanede sürekli af yasa muhabbeti olur ama

gokce25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
792
113
dost ben 1 sene yattım ayrı ayrı 6 şar ay 2021 de bu yasa çıkacak diyorlardı 2024 oldu hala çıkacak yarın gidiyoruz diyorlardı 2025 martta çıktım ben hala çıkmadı yasa çıkmaz hapishanede sürekli af yasa muhabbeti olur ama
4/4 dede çıkmaz diyolardi çıktı ama

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,628
5,168
113
dost evli degilsen hazır cıkmışın bi bot ayarla yunan adaları ordan artık nasıp turkıyede zaten yasancak durum kalmadı

Şiva1903

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
214
33
Var dostum bende izindeyim Ekim'de 5 sene cepte gibi hayırlısı herkes onu bekliyor İnşallah Ekim'de Güler yüzümüz

zorbey50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
549
173
43
Geçmiş geçmiş olsun bilader adam oldurmediysen bişey olmaz

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,368
6,020
113
vallahi bende denetim var haftaya çarşambayada mahkeme var
beni bağlıyormu bilmiyorum

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,948
1,839
113
Anlayan var mı ilk defa giricem suç askeri yasak bölgeye girmek daha önce dosyalarım vardı kavga vs hepsi para cezasına çevrildi odedimScreenshot_2025-09-14-02-31-22-94_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,694
727
113
Geçen vedalaşmıştık teslim oluyordun vazmı geçtin yoksa