Doğrulama yapsa da boş bonus bitmiş canlı destek söyledi az önce ama tekrardan aktif olacakmış oooo ölme eşşegim yaz gelsin...5 gündür doğrulama yapacak
Kimlik istemese güzel bonus ama kimlik işi bozuyorDoğrulama yapsa da boş bonus bitmiş canlı destek söyledi az önce ama tekrardan aktif olacakmış oooo ölme eşşegim yaz gelsin...
Kimlik kesin olarak göndermek gereklimi?Kimlik istemese güzel bonus ama kimlik işi bozuyor
Evet kyc 2 istiyor yapmazsan çekim yokKimlik kesin olarak göndermek gereklimi?
Ben yaptım yine çekim vermedi o.eler,😂😂Evet kyc 2 istiyor yapmazsan çekim yok
Atayım o zaman sağol broEvet kyc 2 istiyor yapmazsan çekim yok
Sen sağol dostAtayım o zaman sağol bro
Ben girmedim hiç o yğzden sitenin tipinde hyır yokBen yaptım yine çekim vermedi o.eler,😂😂
Bc kodu ne bro?mailden kimlik önlü arkalı ardıncan bc kodunu ve günün tarihini çekim yapmak istiyorum yazıp çekip yollayacakmışsın 72 saate kadar sürüyormuş![]()
çekim bekleyenlerle deneme bonusunun ne alakası var , site yollarsa yolayacak, burda 10 sayfa çekim muhabbetimi yapacaklarçekim bekleyenler var bu sefer onun konusu mu açılsın
Bilgilendirme alınıyor kalsa iyi şu anlıkçekim bekleyenlerle deneme bonusunun ne alakası var , site yollarsa yolayacak, burda 10 sayfa çekim muhabbetimi yapacaklar