- 2,286
- 1,158
- 113
oe bunlar 4 günde kyc ancak onayladılar şimdide bonus bitti diyorlar
30 dakika içinde gelmezse şüpheye düşmeye basla ama bence gelirBakalım bi saat oldu tık yok daha
canlıya bağlan dost4 gün bekledik kyc ret ettiler amk
Dostum deneme bonus ile yaptıysan bugün sonuçlanmaz biz yatırım yapıp normal çekim verdik gelmiyor3 saat oldu çekim beklemede ödemez bunlar
Geldi miDostum deneme bonus ile yaptıysan bugün sonuçlanmaz biz yatırım yapıp normal çekim verdik gelmiyor
Yok hayırGeldi mi
Birşey olmaz yurdışındaysalar yakalanma ihtimalleri yok o yüzden yurt dışı sitelerden oynuyacan merdiven altı sitelerden uzak duracanYurtdışı olunca ne oluyo
Benimde senden 2 saat önce.2 saat önce çekim talebi verdim hayla beklemede
Benimden sen 85 saat önceBenimde senden 2 saat önce.
Dost sen hesap onaylama falan yaptın mı belki ondan gelmiyordurYok hayır
Sana geldimi ödemeGeldi mi
Onaylı hesap daha göndermediler sanmıyorum bunlar göndersin traş site öylesine yatırım yaptık küçük miktar şansa geldi ama site sorunlu bakalımDost sen hesap onaylama falan yaptın mı belki ondan gelmiyordur
Dost ödemez diye bakiye pic etme sabırlı ol ben öder diye düşünüyorumOnaylı hesap daha göndermediler sanmıyorum bunlar göndersin traş site öylesine yatırım yaptık küçük miktar şansa geldi ama site sorunlu bakalım
GalibaBonus devam ediyormu
Walla çekim beklemede öyle bişey yaptığım yokDost ödemez diye bakiye pic etme sabırlı ol ben öder diye düşünüyorum
Aşırı yoğunluk vardır kısa sürede öderler sen sinirlenip alt 100 TL yatırım yaptım diye bozma bekle hatta hiç bakma bile gelirse sürpriz olsun😂Walla çekim beklemede öyle bişey yaptığım yok