- 105
- 24
- 18
Aynen benimde öyle 3 gün oldu hala onaylicak nerden üye olduk bilmiyorumBu nalet site doğrulama yapmıyor 2 gün oldu hep dönüyor
Aynen benimde öyle 3 gün oldu hala onaylicak nerden üye olduk bilmiyorumBu nalet site doğrulama yapmıyor 2 gün oldu hep dönüyor
Yap şimdi attiysanMail attık ne zaman çekim yapayım
Gelirse yazarımEkli dosyayı görüntüle 787694
Zaten deneme bonusu bitmiş şu saatten sonra canlı onaylasa bile fayda etmezcanlı kyc onaylıyor
canlıya soyledım onaylıyın dıye onaylmadı 4 saat olcakcanlı kyc onaylıyor
Zaten bonus bitmiş hocam uğraşma benimde 3 gündür onaylanmadı gerekte kalmadı zatencanlıya soyledım onaylıyın dıye onaylmadı 4 saat olcak
Kimse yatirmaz buraya bişey zaten sacma sapan site birşey yapiyosun ya tam yap ya hiç yapma üye kaybetmek icin ugrasmislar resmencanlıya soyledım onaylıyın dıye onaylmadı 4 saat olcak
Bonuslar kısmından kaldırmışlar öyle gördüm hocamdevam edıya dedi canlı bana
Ekli dosyayı görüntüle 787698
bonus talep kısmıdan edıyan kyc onaylsana alep vercemBonuslar kısmından kaldırmışlar öyle gördüm hocam
bidaha söyle az once onayladı benımkınıcanlıya soyledım onaylıyın dıye onaylmadı 4 saat olcak
5dk suruyor cevrım bıtrdım cekım beklıyorumKyc onaylandı bonus talep ettik bu sefer onu bekleyecez vay anasını sayın seyirciler sanki hazine talep ediyog...