Benimkini ilk reddetti sonra belgeleri attım gece 3 ten beri çekim bekliyorumbekle eğer redederlerse selfı çekme sadece kımlok resmini yolla onaylarlar
umarım öder yoğunluk olmuş olabılır öder dıye düşünüyorumBenimkini ilk reddetti sonra belgeleri attım gece 3 ten beri çekim bekliyorum
Acaba iptal edip Papara ile çeksem daha hızlı gelir miumarım öder yoğunluk olmuş olabılır öder dıye düşünüyorum
yok ilk çekım havale ben denecım papara iptal ettılerAcaba iptal edip Papara ile çeksem daha hızlı gelir mi
Tamamdır reis eywyok ilk çekım havale ben denecım papara iptal ettıler
Bol şanslar knk 8 de vermişim bende çekimi çok yoğunluk var heralde
buyuk ihtimal boyle kolay çevrimli bonus kimse vermıyor tamam 10 kat ama 3 maçta çevrim yaptım çok kişide yspmıştır o yuzden olabılırBol şanslar knk 8 de vermişim bende çekimi çok yoğunluk var heralde
Bende bonanzada 20 dolar satın alım yaparak çevirdim kolaydı gayetbuyuk ihtimal boyle kolay çevrimli bonus kimse vermıyor tamam 10 kat ama 3 maçta çevrim yaptım çok kişide yspmıştır o yuzden olabılır
yani hem kolay hem 1000 tl şimdi boyle bonus veren yok yok 1000 yap 100 çek 2000 yap 200 çek en azından mıktar yuksrkBende bonanzada 20 dolar satın alım yaparak çevirdim kolaydı gayet
kimlik resmi şimdi butun sitrlerde var zaten bilgiler olsun kötü niyeti olan kişiler senin kimlik resmine her türlü zaten ulaşabılır yaniİstedikleri belgeleri attınız mı gerçekten sakamisiniz 😄
Aynen bende 4 bucuk - 5 gibi çektim benim de yokÖdeme yok hala sabah 6 çektik sözde
Bendede aynı 8 de çekim verdimÖdeme yok hala sabah 6 çektik sözde