- 1,732
- 1,426
- 113
3 gündür inceleniyor belgemiz 😂😂
Haha ama kalktı sanırım tc belgesi bende öyle birsey istemedi tc no ile üye oldum suanlık belge istemiyor amaa Canlı desteğe bağlanmak ölüm3 gündür inceleniyor belgemiz 😂😂
Canlı destekte 35 kişiye geliyor sunucu koptu diyorHaha ama kalktı sanırım tc belgesi bende öyle birsey istemedi tc no ile üye oldum suanlık belge istemiyor amaa Canlı desteğe bağlanmak ölüm
Ben 9 saat oldu bekliyorum çekimiselfi falan çekmedim sadece kımlık on arka resmını onayladılar çekimde 5 dk geldi
benim 5 dk da geldi reis bende şaşırdım beklemıyordumBen 9 saat oldu bekliyorum çekimi
Havale ile mi çektinbenim 5 dk da geldi reis bende şaşırdım beklemıyordum
Tc fotosu atmadım benim tc noyla kayıtoldum doğrulandı diyor ama para gelmedibenim 5 dk da geldi reis bende şaşırdım beklemıyordum
evetHavale ile mi çektin
bende ilk öyle yaptım rededildi resim at selfı çek falan dedi sadece kımlık attım onaylafıTc fotosu atmadım benim tc noyla kayıtoldum doğrulandı diyor ama para gelmedi
Bende suan böylebende ilk öyle yaptım rededildi resim at selfı çek falan dedi sadece kımlık attım onaylafı
bekle eğer redederlerse selfı çekme sadece kımlok resmini yolla onaylarlarBende suan böyle
Tamam 1000 TL miz boşa gitmesin Baska sitede 2 3 bin yaparımbekle eğer redederlerse selfı çekme sadece kımlok resmini yolla onaylarlar
👍Tamam 1000 TL miz boşa gitmesin Baska sitede 2 3 bin yaparım
Oha eklendiKyc 2 gün sürdü, şimdi bonus talep verdim o da bayramdan sonra sonuçlanır herhalde.
Ne kadar sürede onaylandı
talebim rededildi mail attım kimlik resmini 10 dk bekledim tekrar talep verdım onaylandı maile cevap gelmedi ben tekrar çekım talebi verdim oyle anladımNe kadar sürede onaylandı