- 3,034
- 1,367
- 113
usdfjksdf benim 75La sohbeti kapat dedim yanlışlıkla ne güzel 17 kalmıştı şimdi 90
usdfjksdf benim 75La sohbeti kapat dedim yanlışlıkla ne güzel 17 kalmıştı şimdi 90
Sıradan çıkmadın miiiBakın onayladıEkli dosyayı görüntüle 786862
Ula azımda sigara vardı gözüme duman kaçtı tek gözle yanlış yere bastım Allah kahretsinusdfjksdf benim 75
aahahahahah ollur krall öyle şeylerUla azımda sigara vardı gözüme duman kaçtı tek gözle yanlış yere bastım Allah kahretsin
Kodunu söylesene sorarım bekle dogrular senin kini deUla azımda sigara vardı gözüme duman kaçtı tek gözle yanlış yere bastım Allah kahretsin
B2C1039-1003847 doğrularsa müthiş olur 😂Kodunu söylesene sorarım bekle dogrular senin kini de
benimkiini de sor heleKodunu söylesene sorarım bekle dogrular senin kini de
1 sefere mahsus sizi kırmamak adına onaylicam dedi attım şimdi senin kiniB2C1039-1003847 doğrularsa müthiş olur 😂
Bir kereye mahsus dedi ya yoksa senin kini de atardımbenimkiini de sor heleB2C1039-1006858
bi sorsn mıBir kereye mahsus dedi ya yoksa senin kini de atardım
Şafak Sayar gibi canlı da sıra sayıyoz hey allam yarebbimLa sohbeti kapat dedim yanlışlıkla ne güzel 17 kalmıştı şimdi 90
Tabi sorarımbi sorsn mı
OnaylandiB2C1039-1003847 doğrularsa müthiş olur 😂
Hala dönüp duruyor ama bekleyelim bakalım çok teşekkür ederim1 sefere mahsus sizi kırmamak adına onaylicam dedi attım şimdi senin kini
Kabul etmedibi sorsn mı