Bende 1.5 gün bekledim en son canlıya bağlandım yoksa bi o kadar daha beklerdik inanılmaz bir sıra var sanırımBana yolladılar hemen ama 1bucuk gün onay bekledik tabi
Bende 1.5 gün bekledim en son canlıya bağlandım yoksa bi o kadar daha beklerdik inanılmaz bir sıra var sanırımBana yolladılar hemen ama 1bucuk gün onay bekledik tabi
Canlıya bağlanmayı dene kral sırayı bekleyip hemen doğrulanıyorDoğrulanmıyor MK sitesi
Dün onaylamadi kimsenin kini baglandigimizdaCanlıya bağlanmayı dene kral sırayı bekleyip hemen doğrulanıyor
Bağlanınca hemen onaylanıyor sonra bonus talepten talep et bonusu oda 10 dk sürüyor maxSıra 30 bekliyorum kardeşim bakalım
Canlıya bağlanmak 2 saat zatenBağlanınca hemen onaylanıyor sonra bonus talepten talep et bonusu oda 10 dk sürüyor max
Ben bağlandım bugün 3 dk onayladıDün onaylamadi kimsenin kini baglandigimizda
Deneme bencede 1 saattir 29 daBen sabah üyelik aldım hala arka planda KYC doğrulama işlemi sürüyor dönüp duruyor.. canlı destek bağlanmayı denemek bile istemiyorum olmuyor.. amaç ne anlamadım
Baglandin miSıra 30 bekliyorum kardeşim bakalım
Sabah gelir büyük ihtimalle02:13 de çekim verdim daha tık yok
Gelsin de artık gerisi önemli değil 2 gündür bunları bekliyoruzSabah gelir büyük ihtimalle
Evet canlıya bile bağlanmıyor kaç saatir sinir oluyorum 45-50 dk oldu daha 13 kişi var ve ilerlemiyorGelsin de artık gerisi önemli değil 2 gündür bunları bekliyoruz
Kumarı bırakma sebebiDüşünsenize her site isim soyismi böyle doğruluyor 😂😂
Sitenin her şeyi yavaş bunlar 1 aya kalmaz patlarlarDüşünsenize her site isim soyismi böyle doğruluyor 😂😂
1 ay mı deneme bonusu alan bir daha uğrarmı bilmemSitenin her şeyi yavaş bunlar 1 aya kalmaz patlarlar