Kanka kimlik ön arka attım ben bi de bi kağıda çekim yapmak istiyorum,günün tarihi ve b2 ile başlayan kullanıcı adını yazdım çekim geldi banaBelge derken neleri atmam lazım
Kanka kimlik ön arka attım ben bi de bi kağıda çekim yapmak istiyorum,günün tarihi ve b2 ile başlayan kullanıcı adını yazdım çekim geldi banaBelge derken neleri atmam lazım
bana geldi 30 40 dk da o belgeleri gönderdikten sonra çekim ver üst üste 20 dk arayla.Kanka kimlik ön arka attım ben bi de bi kağıda çekim yapmak istiyorum,günün tarihi ve b2 ile başlayan kullanıcı adını yazdım çekim geldi bana
NedenHesap askıya alındı benim
Dost tam olrak belge ne yollancak aciklayici yazarmisin tesekkurlerbeyler top100 ödedi şimdi belgeleri attıktan 30 dk sonra çekim verdim red edildi sonra 10 dk sonra bir daha verdim ödediler 1000 TRY
Bu belgeleri mailemi attinKanka kimlik ön arka attım ben bi de bi kağıda çekim yapmak istiyorum,günün tarihi ve b2 ile başlayan kullanıcı adını yazdım çekim geldi bana
EvetBu belgeleri mailemi attin
Neden kiHesap askıya alındı benim
Kimligim kayıp 😅 adam akıllı bir bonus yakaladık onuda çekemiyorumNeden ki
Ehliyette mi yokKimligim kayıp 😅 adam akıllı bir bonus yakaladık onuda çekemiyorum
Onu kabul etmiyor ehliyet attığım için askıya aldılar zaten😅😅Ehliyette mi yok
Kral üzüldüm valla ya canlı desteğe bağlandığına mesaj bırakın diyor ya ordan yazsan durumuOnu kabul etmiyor ehliyet attığım için askıya aldılar zaten😅😅
200 kişi var sırada sıra gelmeden baştan baslatiyiy😅😅Kral üzüldüm valla ya canlı desteğe bağlandığına mesaj bırakın diyor ya ordan yazsan durumu
Tamam işte onun altında beklemek istemiyorsanız mesaj bırakın diyor mavi yazan yere tıklı oraya yaz gönder200 kişi var sırada sıra gelmeden baştan baslatiyiy😅😅