Valla kaybedecek bi şey yok 72 saat içinde sonuçlanacak diyo çekim işlemi rette vermedi banaÖdeme alan varmı varsa üye olalım uğraşalım yoksa uzak duralım zaman kaybetmeyelim
Valla kaybedecek bi şey yok 72 saat içinde sonuçlanacak diyo çekim işlemi rette vermedi banaÖdeme alan varmı varsa üye olalım uğraşalım yoksa uzak duralım zaman kaybetmeyelim
Üye olunca kyc dönmesi nasıl geçiyor kuzenValla kaybedecek bi şey yok 72 saat içinde sonuçlanacak diyo çekim işlemi rette vermedi bana
Müjdemi vereyim ben ama bankaya düşmedi dahaŞimdi bana red geldi bu b2c kodu ne oluyor
TebriklerMüjdemi vereyim ben ama bankaya düşmedi daha
Saat 11 de mı çekim verdin senMüjdemi vereyim ben ama bankaya düşmedi daha
Bide bakiyeni nerde yaptınMüjdemi vereyim ben ama bankaya düşmedi daha
1 kişi şu kyc dönmesinin sebebini bilmiyor muBide bakiyeni nerde yaptın
ŞimMüjdemi vereyim ben ama bankaya düşmedi daha
Kral ödemeyei yaptı ben sweet gateste 100e yükselttim sonra starda 100 patlattıBide bakiyeni nerde yaptın
Kral bana geldi aşağıya attım görselÖdemesi gelen yokmu
Kyc doğrulama dönüp duruyor ne yapmak lazımKral bana geldi aşağıya attım görsel
İnan onu bilmiyorum bende hemen onayladı giriş çıkış yap tarama verilerini falan temizle belki ondandırKyc doğrulama dönüp duruyor ne yapmak lazım
Kanka bence çerezleri falan temizleyin gir çık yapın belki düzelirDoğrulama dönüp duruyo
Harbidenlan oglum benım 2 gun olacak neredeyse hesap onaylanmadı mıllet paraasını cektı![]()
Başka siteye yatırım yaptin mi 😅Ben hayatımın bütün şansını burda kullanmış olabilirim😅