Yok valla gece yapacam 😅Başka siteye yatırım yaptin mi 😅
Yok valla gece yapacam 😅Başka siteye yatırım yaptin mi 😅
Bol şanslarYok valla gece yapacam 😅
Kral haklı olabilirsin ben çekim yapabildim görselde attım ama bunun ötesinde bi şey diyememYa üye olmayı. Şu saçma salak sitelere toplasan 3 kişi calisiyorlar ne oldukları belli değil 18 saattir doğrulama yapacaklar boş beleş site eş ksza eklendi kazanç yaptın oderlerse ben adımı degistiririm kolpa bunlar
Kanka ben mail attım direk çekim verdim maili beklemeden çekimim de geldibu 100top90 da belgeleri attıktan sonra direkt çekim verebiliyor muyuz (kimlik ve kağıda bc kodu istedikleri) yoksa mail gelmesini mi bekliyoruz ? bilen varmı dostlar
Teşekkür ederim rabia hanımKanka ben mail attım direk çekim verdim maili beklemeden çekimim de geldi
Birader ödeme olaldin mi ki sen konuşuyor sun ödemiyor işteadam yanlış yerde oynamış konuyu sil diyo bide nerede oynadın sen
Ödeme alan var da az çoğu kişiye ödemiyorBirader ödeme olaldin mi ki sen konuşuyor sun ödemiyor işte
Millet kcy den gecemediki oynasin. çekim versinÖdeme alan var da az çoğu kişiye ödemiyor
Siteden çekildi görseli atar mısınçekim geldi
Belge derken neleri atmam lazımbu 100top90 da belgeleri attıktan sonra direkt çekim verebiliyor muyuz (kimlik ve kağıda bc kodu istedikleri) yoksa mail gelmesini mi bekliyoruz ? bilen varmı dostlar
Hata veriyorRYSP35PSL pusulabet