- 2,461
- 845
- 113
Değişiyor kimin ki 5 dk bazılarının 10 saat dün 12 doğrulama yaptım hala dönüyorBu dönme mevzusu 1 günde mi bitiyor
Değişiyor kimin ki 5 dk bazılarının 10 saat dün 12 doğrulama yaptım hala dönüyorBu dönme mevzusu 1 günde mi bitiyor
Gönderdim valla yazıyla beraber çekim istiyorum diye tarih felan da yazdımKimlik gönderdin mı maile
Ödeme gelirse bilgi verir misin dostGönderdim valla yazıyla beraber çekim istiyorum diye tarih felan da yazdım
Tabii ki veririm kralÖdeme gelirse bilgi verir misin dost
Şimdi bana red geldi bu b2c kodu ne oluyorTabii ki veririm kral
Niye red geldi yazmıyor muŞimdi bana red geldi bu b2c kodu ne oluyor
Evrak istiyorNiye red geldi yazmıyor mu
Kullanıcı kodun b2c ile başlıyorŞimdi bana red geldi bu b2c kodu ne oluyor
Ben maile attığımda kodu da yazmıştım bi kağıda tarih ve çekim istiyorum diye öyle gmnderdimKullanıcı kodun b2c ile başlıyor
Ben sadece kimlik attım şimdi red oldu demekk ödeyecek tabi sıra gelirseBen maile attığımda kodu da yazmıştım bi kağıda tarih ve çekim istiyorum diye öyle gmnderdim
Hadi inşallahhBen sadece kimlik attım şimdi red oldu demekk ödeyecek tabi sıra gelirse
Kullanıcı adınla alakalı bir durum galiba profildeki kullanıcı kodu başlangıcı olsa gerekŞimdi bana red geldi bu b2c kodu ne oluyor
Bende dün yaptım hala bekleniyorDeğişiyor kimin ki 5 dk bazılarının 10 saat dün 12 doğrulama yaptım hala dönüyor
Evet gördüm gönderim yaptım bakalımKullanıcı adınla alakalı bir durum galiba profildeki kullanıcı kodu başlangıcı olsa gerek