- 5,460
- 2,792
- 113
Varsa bi yanlışımız özür dilemeyide biliriz sıkıntı yok
Kımmıs reıs bu arkadas ortaya bır konu attın dekıkanlı adam soler pat dıyeOndan sonraki konusmalarida atsana ben simdi senin delikanliligini sorgulayimmi herkese senin kim oldugunu anlatayimmi sana abi diye saygili mesaj yazdik su yaptiklarin yakisiyormu adam gibi borc istiyonuz borc veriyoruz sonra isi kasarliga vuruyonuz sana o para basimin gozumun sadakasi olsun koca adamsin yazik
Ya ben sadece onun icin yazmamistim 8 arkadas vardi cogu odedi buyukarda mesaj yazmis bana artis artis cevap yaziyo yasindan basindan utan miyo ustune alinmis hem borcunu odemiyo bide konun altina mesaj yazip kendini ifsa ediyoKımmıs reıs bu arkadas ortaya bır konu attın dekıkanlı adam soler pat dıye
Haydi bakalımBekleyin icecegimi buzlayip geliyorum heyecanli
Kardes bu konuda ben sadece borc verdigim insanlara bisey demedim konu onu gerektirdi oyle yazdik belki baska yere baska mesaj yolladik sana abi diye mesaj yazdim sen artisce cevap verdin ki isi boklayip parayi odememek icin biz insan sarrafi olmusuz aslanim sana abi yadik diye havaya girme at parayi benimde kafami bozma yok diyosan ben atamiyorum konuyu uzatma isterken efendi oderken kaplan oluyonuz kerizmiyiz lan biz bu muammeleyi yiyecekBen yazayım sana gönderdin saol tesekkür ettim o konuda hiç bi sıkıntı yok tekrar teşekkür ederim sen beni kolpacı falan sandın heralde ben isteme şekli yanlış geldi ben mi yazlış anladım bide bu konu daki deli kanlı olmayan kolpa dedigin ben degilim onu belirteyim
Kardeş parayı ödemeyecek olsam buraya atmam konuyu neyini ödemeyecem sen ii degilsin öderiz sıkıntı yok ama sen bidaha kimseye para falan göndermeKardes bu konuda ben sadece borc verdigim insanlara bisey demedim konu onu gerektirdi oyle yazdik belki baska yere baska mesaj yolladik sana abi diye mesaj yazdim sen artisce cevap verdin ki isi boklayip parayi odememek icin biz insan sarrafi olmusuz aslanim sana abi yadik diye havaya girme at parayi benimde kafami bozma yok diyosan ben atamiyorum konuyu uzatma isterken efendi oderken kaplan oluyonuz kerizmiyiz lan biz bu muammeleyi yiyecek
Kardes ben elli kisiye para yollamisim sor bakkalim birinden bi lira talep etmismiyim sonra bi daha yollamisim sonra bi daha yollamisim ama benim dmme daha yaris bitmeden bisey kazanmadan BORC diye istemis adamlarda bi zahmet odesin geri biz verdigimiz odulleri sevdigimiz konumuzu takip eden kardeslerimize bazen yemek parasi olmayan sigara parasi olmayan arkadaslara atiyoruz hem borc isteyip tanimadigi adamdan hemde sekil usul ogreticek adamlarda gitsin otede oynasin BORC verdiysem isterim ayip senin bu yaptiginKardeş parayı ödemeyecek olsam buraya atmam konuyu neyini ödemeyecem sen ii degilsin öderiz sıkıntı yok ama sen bidaha kimseye para falan gönderme
Kardeşim nesi ayıp ben sanan tesekkür ettim mi sadece isteme seklin yanlış dedim konuda bahsettigin kişi ben degilim dedim bende maaşı alamadım bir hafta oldu adam perşembe akşam üzeri dedi bende birader öde şu parayı diye adama mı mesaj atayım 3 gün sonra isteyecegini bilsen ayarlardım zaten konuyu senle tartışmak için acmadım zaten 400 tl yi her türlü ayarlar atarım ben sana sıkıntı yokKardes ben elli kisiye para yollamisim sor bakkalim birinden bi lira talep etmismiyim sonra bi daha yollamisim sonra bi daha yollamisim ama benim dmme daha yaris bitmeden bisey kazanmadan BORC diye istemis adamlarda bi zahmet odesin geri biz verdigimiz odulleri sevdigimiz konumuzu takip eden kardeslerimize bazen yemek parasi olmayan sigara parasi olmayan arkadaslara atiyoruz hem borc isteyip tanimadigi adamdan hemde sekil usul ogreticek adamlarda gitsin otede oynasin BORC verdiysem isterim ayip senin bu yaptigin
Bu konu daha uzamasin 3 gun degil bugun ayin 9 u ben kimseyi borcunu odemedi diye ifsa etmedim bircok arkadasta borcunu aslanlar gibi odedi bazisiylada tartistik ama senin gibi boyle piskinlik yapmadi onlarda kardesim bi daha isterseler yine veririm kocaman adamsin ikimizide rezil ettin burda ben senin adinimi gecirdim biseymi dedim kafamiz iyi olmus iki satir yazmizis yarisi ramiz dayi yarisi hayat bi muhabbet olsun demisiz esseklik bizde hadi rastgelsin git alninin teriyle kazan ode benim parami benim gibi boktan adama borclu kalmaKardeşim nesi ayıp ben sanan tesekkür ettim mi sadece isteme seklin yanlış dedim konuda bahsettigin kişi ben degilim dedim bende maaşı alamadım bir hafta oldu adam perşembe akşam üzeri dedi bende birader öde şu parayı diye adama mı mesaj atayım 3 gün sonra isteyecegini bilsen ayarlardım zaten konuyu senle tartışmak için acmadım zaten 400 tl yi her türlü ayarlar atarım ben sana sıkıntı yok
Ben mi pişkinlik yaptım senin agzını bi yerine monte ederim benim ayarımı kacırma uza gelince atıcaz beni dinden imandan cıkarmadan sesini kısBu konu daha uzamasin 3 gun degil bugun ayin 9 u ben kimseyi borcunu odemedi diye ifsa etmedim bircok arkadasta borcunu aslanlar gibi odedi bazisiylada tartistik ama senin gibi boyle piskinlik yapmadi onlarda kardesim bi daha isterseler yine veririm kocaman adamsin ikimizide rezil ettin burda ben senin adinimi gecirdim biseymi dedim kafamiz iyi olmus iki satir yazmizis yarisi ramiz dayi yarisi hayat bi muhabbet olsun demisiz esseklik bizde hadi rastgelsin git alninin teriyle kazan ode benim parami benim gibi boktan adama borclu kalma
Senin atacagin paranin a.. K.. Sana simdi hic agzimi bozmayacam gecenlerde bi arkadas vardi boyle cok atarli sakin bana para falan atma savciliga veririm seninle karsilasicaz tek basima kimse karismayacak seni ka. ar bak benim adim sansal orman bodrumda yasiyorum hicbisikintim yok bu saatten sonra sikintim sensin elbet seninde ensenden tutarimBen mi pişkinlik yaptım senin agzını bi yerine monte ederim benim ayarımı kacırma uza gelince atıcaz beni dinden imandan cıkarmadan sesini kıs
Kral adamsın @Sansalo ben bir seferinde büyük iyiliğine şahit oldum adam açtı hemen gönderdi üstüne küfür bazılarından laf yedi şahidim tek güzel yorum yapanda ben oldum kralsın adamsın googleye Adam yazın @Sansalo çıkar karşınızaKardes ben elli kisiye para yollamisim sor bakkalim birinden bi lira talep etmismiyim sonra bi daha yollamisim sonra bi daha yollamisim ama benim dmme daha yaris bitmeden bisey kazanmadan BORC diye istemis adamlarda bi zahmet odesin geri biz verdigimiz odulleri sevdigimiz konumuzu takip eden kardeslerimize bazen yemek parasi olmayan sigara parasi olmayan arkadaslara atiyoruz hem borc isteyip tanimadigi adamdan hemde sekil usul ogreticek adamlarda gitsin otede oynasin BORC verdiysem isterim ayip senin bu yaptigin
Olum sen kimsin la beni ensemden tutuyon yoldan görsen korkudan karşı kaldırıma gecersin senin gönderdigin 400 tl a.k göndericem ama neyse ya kapatın konuyu ban yiyecez şimdiSenin atacagin paranin a.. K.. Sana simdi hic agzimi bozmayacam gecenlerde bi arkadas vardi boyle cok atarli sakin bana para falan atma savciliga veririm seninle karsilasicaz tek basima kimse karismayacak seni ka. ar bak benim adim sansal orman bodrumda yasiyorum hicbisikintim yok bu saatten sonra sikintim sensin elbet seninde ensenden tutarim
Sana bi resmimi atayim tel no yazsana ozeldenOlum sen kimsin la beni ensemden tutuyon yoldan görsen korkudan karşı kaldırıma gecersin senin gönderdigin 400 tl a.k göndericem ama neyse ya kapatın konuyu ban yiyecez şimdi
Kralll boşver yaw altı üstü 400 TLyle kimse zengin olmuyor fakirde olmuyor ben burda senin iyiliklerini görmüş adamımSana bi resmimi atayim tel no yazsana ozelden