Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziyan Olan Arkadaşlara Selam

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,065
5,355
113
Bizim zamanimizda kumar masasinda her turlu adamla karsilasirdin karisinin bileziklerini doverek almis uc kagitci bir serseriylede oynardin takim elbisesi masadaki paradan pahali adrenalin bagimlisi bir beyefendi de gelirdi bazen rutubetli bir depoda bazen piril piril halilari perdeleri olan guzel kizlarin servis yaptigi bi yerde oynanirdi kumar sonunda hersey olurdu kimi bi cumleyi hazmedemez silaha davranirdi bazen cok utersen pesine uc bes gaspci takilirdi ama ne olursa olsun bi racon vardi borcu olan borcunu odemeden asla kumar oynamazdi ve kazananda her zaman sevabini dagitirdi her adam oturdugu masadan bisey ogrenir kalkardi simdi goruyorum ki kumar ayaga dusmus her turlu lolipopluk serbest borc alip odememek serbest buyugune kucugune ana avrat sovmek serbest parayi alip kacmak serbest bilip bilmeden ustalarina ahkam kesmek serbest elindeki telefonda ne yapabiliyorsa serbest ne ayip var ne utanma iste sanal kumarin en buyuk zarari bu cunku oynadiginiz adam sizi ya bulur ya bulmaz yazik olmus be kumara ayaga dusmus.kumar para kazanmak icin oynanmaz beyler her yol mubah degil once adam olmak lazim.parasi cok olan daha cok adam degildir bu hayatta aslan gibi bu hayatta dik durmus mazluma el kaldirmamis sadece Allahtan korkan adamdir bide kimseye kolpa yapmamak lazim para gelir gecer bi daha kazanirsin ama adamlik bi gittimi bi daha cuval cuval altin olsa geri gelmez
Doğru diyorsun ama bir sözüne katılmıyorum
Bu hayatta her zaman parası çok olan kazanır
Paran çokmu tüm manitalar etrafında
Paran çokmu ailen yanında
Paran çokmu dostların yanında
Ailen dostun arkdaşın ameliyatamı giricek
Sıkıntı yok paran var
Herşey parayla satın alınamaz
Ama bu devirde herşey para maalesef
Gördüğün görebildiğin içtiğin yediğin herşey para
Ve artık insanlar sana ne kadar paran varsa o gözle bakıyorlar
10 bininmi var 10 binlik adam 20 binmi var 20 binlik adam
Anlamışındır umarım
Bu durumu sevmiyorum ama dünya bu maalesef

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,065
5,355
113
Sıkıntı yok paran var
Anlamışındır umarım
Bildiği şeyler herkesin bunlar aslında
Ama üstüne üstüne basmakda fayda var
İyi geceler reis

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Reis zaten bu zkkmi oynuyosak eşden dosttan borç alıp oynamayacaksın ben mesele bu illeti 10 senedir oynuyorum yeri geldi para olmadı krize girdim ama birgune birgün kimseden kumar için borc alıp oynamadım sadece birkere yakın dostum vardı iş arkadaşım birgün niye canın skkn demişti durumlar iyi değil demiştim oda kendi karsiliksiz ozamanin parasıyla 20 binlira vermişti karşılıksız borç değil ben karşılıksiz aldığım parayı dahi gün geldi ödedim krediyle oynadım kartlarimi patlattım maaşımı verdim ama yinede kimseden borç alıp bu zkkmi oynamadım oynuycaksan kendi imkanin dahilinde oynuyacaksan reis ordan burdan borç alıp oynamayacaksın
Kredi borç almak olmuyo heralde

cagrimanav

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
100
31
28
Abi oyunlar sizde de donuyor mu kafayı yedi siteler

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,020
1,762
113
Kredi borç almak olmuyo heralde
Yazımı okuduysan yakınlarından eşden dosttan alınmaz dedim dost kredi veya maaş o kendi imkanin dahilinde alırsın patlarsanda kendine edersin ama eşden dosttan kumar için borc alırsan odemeyemessen küçük duruma düşersin laf olur söz olur

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Yazımı okuduysan yakınlarından eşden dosttan alınmaz dedim dost kredi veya maaş o kendi imkanin dahilinde alırsın patlarsanda kendine edersin ama eşden dosttan kumar için borc alırsan odemeyemessen küçük duruma düşersin laf olur söz olur
Hayatta borçla kumar oynanmaz oynayan nasıl oynuyor insan daha strese girer kayipta borçtan fazlası olur insan herşeyi yapabilir düşer kalkar ama karakteri bı duruşu olmalı insanın borç alıp oyun oynayan adam değersiz insandır herkesin gözünde

Amnesiak77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
634
56
28
Olanak yoktu eskiden yoksa aynı bokun laciverti zihniyet aynı zihniyet.

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,433
1,270
113
Sıkıntı yok paran var
Anlamışındır umarım
Boyle gorunuyor bu devirde cogu zaman
Sıkıntı yok paran var
Anlamışındır umarım
Isyanin dogru boyle gorunuyor cogu zamanda boyle oluyor ama adamlik baska bisey koskoca daglarin bi hic sanilan adamin onunde dizlerinin titredigini gordugum gun bunu dusundum.cok para cok adam bu hayatta herseyi cozmez ama parasizlikta cok kotu cebinde ne kadar varsa o kadar adamsin. Sunu unutma parasiyla adam olan parasi bitince parasini kaybeder simdi ben bu konuda 10bin dolar dagitsam yarin benim posterlerimi asarlar mesele parayla degil insanlikla biyere gelmek siktiret parasi olanlar kendini adam sansin simdilik tik tokta sosyal medyada her turlu reklami yapmis cok adam var onlar garibanlari kandirmak icindir gercek gariban babalari sessizdir reklamsizdir googlede aratsan hicbirsey bulamazsin

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,433
1,270
113
Dede çevirip uçak uçurup kumar adabı diyorsunuz ajahha
Dede ceviren at kafasi olsun ucak ucuranda benim bi yigenim var kagittan yapiyorum ona kerizmiyim lan benimuckagitcilara kendimi sogusletecem kumarin en kotu hali o at kardes

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,463
11,671
113
Ziyan oldum ziyan oldum kör kuyuda talan oldum

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,433
1,270
113
Ziyan oldum ziyan oldum kör kuyuda talan oldum
Vallahi sende milyar dolar olsa bende 50 kurus sen yine karsimda maymun olursun cunku once yurek sonra bilek sonra ar namus lazim 12 bira ictim bide cekirdek kulahi gibi cigara😆 maymun terbiye edemiyecem kal saglicakla herkese hayirli geceler arkamdan bisey yazma ruyana girerim seni muzla doverim

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,463
11,671
113
Vallahi sende milyar dolar olsa bende 50 kurus sen yine karsimda maymun olursun cunku once yurek sonra bilek sonra ar namus lazim 12 bira ictim bide cekirdek kulahi gibi cigara😆 maymun terbiye edemiyecem kal saglicakla herkese hayirli geceler arkamdan bisey yazma ruyana girerim seni muzla doverim
Bos yapma keşler de kendini adam saniyir ya hay bu dunyanin