- 23,149
- 21,575
- 113
Forumda da belli degilmi çocuk gibi trip atan insanlardan geçilmiyor insanlık ölmüş artik boşa kürek sallamanin anlami yok artık
12 bira içip üstüne cigara içtim yazıyorsun birde ahlak dersi kumar adabı ogretiyorsun vay beVallahi sende milyar dolar olsa bende 50 kurus sen yine karsimda maymun olursun cunku once yurek sonra bilek sonra ar namus lazim 12 bira ictim bide cekirdek kulahi gibi cigara😆 maymun terbiye edemiyecem kal saglicakla herkese hayirli geceler arkamdan bisey yazma ruyana girerim seni muzla doverim
Güzel gidiyordun da sonda batırdın bı tık kumarı herkes para kazanmak için oynar çünkü insanoğlu aç gözlüdür Renault ya binersin niye mercedese binemiyorum dersin Mercedese binersin niye Ferrari ye binmiyorum dersin insanoğlu hep aç gözlüdür zenginler arasında da her zaman rekabet vardır daha da zengin olmak için o yüzden zenginlerde kumarı o yüzden oynarBizim zamanimizda kumar masasinda her turlu adamla karsilasirdin karisinin bileziklerini doverek almis uc kagitci bir serseriylede oynardin takim elbisesi masadaki paradan pahali adrenalin bagimlisi bir beyefendi de gelirdi bazen rutubetli bir depoda bazen piril piril halilari perdeleri olan guzel kizlarin servis yaptigi bi yerde oynanirdi kumar sonunda hersey olurdu kimi bi cumleyi hazmedemez silaha davranirdi bazen cok utersen pesine uc bes gaspci takilirdi ama ne olursa olsun bi racon vardi borcu olan borcunu odemeden asla kumar oynamazdi ve kazananda her zaman sevabini dagitirdi her adam oturdugu masadan bisey ogrenir kalkardi simdi goruyorum ki kumar ayaga dusmus her turlu lolipopluk serbest borc alip odememek serbest buyugune kucugune ana avrat sovmek serbest parayi alip kacmak serbest bilip bilmeden ustalarina ahkam kesmek serbest elindeki telefonda ne yapabiliyorsa serbest ne ayip var ne utanma iste sanal kumarin en buyuk zarari bu cunku oynadiginiz adam sizi ya bulur ya bulmaz yazik olmus be kumara ayaga dusmus.kumar para kazanmak icin oynanmaz beyler her yol mubah degil once adam olmak lazim.parasi cok olan daha cok adam degildir bu hayatta aslan gibi bu hayatta dik durmus mazluma el kaldirmamis sadece Allahtan korkan adamdir bide kimseye kolpa yapmamak lazim para gelir gecer bi daha kazanirsin ama adamlik bi gittimi bi daha cuval cuval altin olsa geri gelmez
Buna nasıl onay verdinNokta yorum şapka çıkarılacak kişilik umarım devam edersin böyle dost
Neyin onayı arkadaşı sadece tebrik ettimBuna nasıl onay verdin
karısını da satar diye biliyorum bu sözü ama...Kumarcının parası pul,karısı dul olur diye çok doğru bi söz var