http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ziraat Haciz

marlonbranda

KOPKAPTAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
595
113
dostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,275
8,331
113
gelir gereksiz risk alma bence bu durumlar için tosla kart kullanabilirsin migrostan direk çekersin

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
dostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
Maaş haczi gelince para hesaba düşmeden maaştan taksitle kesiliyor zaten hesabı normal sekilde kullanıyorsun bloke falan gelme durumu yok

metertutak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
138
43
Kardeşim hesaba şuan bloke geldi ise yani 10 kuruş var diyelim hesapta ve kullanılan bakiye sıfır ise bloke geldi ise sorun yok içindeki miktara geliyor bloke ve tekrar zor yani gelmez uzun iş bu öyle ödemen bitene kadar blokede kalır o bakiye ama yeni yatırımlarında sorun olmaz durum bu

marlonbranda

KOPKAPTAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
595
113
Bro 10k borç nedir be yarım maaş bile deil nasıl odeyemezsinde icraya düşersin şimdi hiç yoktan kimbilir kaç para odiyeceksin
tamamen inadına oldu adamlara ödeyim bankaya diyorum yok avukata git falan dediler ben de inat ettim ödemedim 15k olmuş yarım maaş ödenir ya

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,136
6,044
113
Bro 10k borç nedir be yarım maaş bile deil nasıl odeyemezsinde icraya düşersin şimdi hiç yoktan kimbilir kaç para odiyeceksin
bazen insanların işsiz zamanına denk gelebiliyor 2000 tl moneypay icraya düştü geçen sene 12bin olarak ödemiştim geri

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,229
113
unutma ilk fırsatta öde bence 3-5e katlanır icraya düşünce 😂
Ucmustur bro o 7k borç vardı galiba 2 sene olmuştur 😁 hafta sonu pokerden kazanıp iyi borç ödedim buna sıra gelmedi bu haftada kazanırsam 2 3 borç kaldı ufak ufak bide bu var hepsini temizlerim