- 1,156
- 599
- 113
dostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
Maaş haczi gelince para hesaba düşmeden maaştan taksitle kesiliyor zaten hesabı normal sekilde kullanıyorsun bloke falan gelme durumu yokdostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
Kardeşim hesaba şuan bloke geldi ise yani 10 kuruş var diyelim hesapta ve kullanılan bakiye sıfır ise bloke geldi ise sorun yok içindeki miktara geliyor bloke ve tekrar zor yani gelmez uzun iş bu öyle ödemen bitene kadar blokede kalır o bakiye ama yeni yatırımlarında sorun olmaz durum budostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
Haciz miktarı ne ise o kesilir diğer mebla kalır. Bloke farklı bir durum.dostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
Bro 10k borç nedir be yarım maaş bile deil nasıl odeyemezsinde icraya düşersin şimdi hiç yoktan kimbilir kaç para odiyeceksinçok teşekkürler beyler
tamamen inadına oldu adamlara ödeyim bankaya diyorum yok avukata git falan dediler ben de inat ettim ödemedim 15k olmuş yarım maaş ödenir yaBro 10k borç nedir be yarım maaş bile deil nasıl odeyemezsinde icraya düşersin şimdi hiç yoktan kimbilir kaç para odiyeceksin
bazen insanların işsiz zamanına denk gelebiliyor 2000 tl moneypay icraya düştü geçen sene 12bin olarak ödemiştim geriBro 10k borç nedir be yarım maaş bile deil nasıl odeyemezsinde icraya düşersin şimdi hiç yoktan kimbilir kaç para odiyeceksin
mesai saatleri içinde belli bir süre içinde blokelenir attın hemen kullanacaksan kullanırsın onun dışında çökerlerdostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
Gelmezdostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
Benim o duruyor hala 😁bazen insanların işsiz zamanına denk gelebiliyor 2000 tl moneypay icraya düştü geçen sene 12bin olarak ödemiştim geri
Payfixten paparana fast yap papara kartın varsa çekersin.Yoksa bir akrabana filan fast yapdostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
unutma ilk fırsatta öde bence 3-5e katlanır icraya düşünce 😂Benim o duruyor hala 😁
Gelmezdostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
Maaş hesabına yalnızca maaşın yatacağı zaman is yerinin muhasebesi 4 de 1 ini keserek yatırır onun haricinde isterse milyon girsin hesaba kesinti yapamazGelmez
gelir farklı bankadan yeni hesap aç oraya atdostlar selam ziraare 10k civarı bi borcum vardı maaş haczi gelmiş maaş hesabıma payfixten para çeksem ona bloke gelir mi?
Ucmustur bro o 7k borç vardı galiba 2 sene olmuştur 😁 hafta sonu pokerden kazanıp iyi borç ödedim buna sıra gelmedi bu haftada kazanırsam 2 3 borç kaldı ufak ufak bide bu var hepsini temizlerimunutma ilk fırsatta öde bence 3-5e katlanır icraya düşünce 😂