- 2,914
- 1,623
- 113
Arkadaşlar skordan pek anlamıyorum tek sorum olacak. Zeynep maç sonu kazanır mı sizce ?
Uyma şuna Rus sapıttıOlum malmisim sen niye bilerek sayı versin kaç bin sterlin ödülü var her turun haberin var mı?
servis atamıyor ama kazanabilir hocamArkadaşlar skordan pek anlamıyorum tek sorum olacak. Zeynep maç sonu kazanır mı sizce ?
Noldu konuşuyordun boş boş sustun😀😀😀ya bırak allah aşkına forumda dünya tenis kuponum var, yok zeynep alexandrova'yı yenebilirmiş yok wang alexandrova'dan daha potansiyelliymiş kör cahil yorumları buradaki birkaç abeciyi kandırırsın ancak. Gözü olan, maç izleyen güler ancak iyi forumlar sana
Bilerek degil ruzgar in oldugu tarafta olunca öyle atıyor hatta antrenörune bu durumu anlatmaya çalışıyorZeynebinde gücü var ama alexandrova gelen topları kasıtlı dışarı atıyor bu küçümsenin bedelini maç sonu öder umarım.
Uyma şuna Rus sapıttı
saygılı beyler hakarete gerek yokAptal kardeşim maçı değil seti veriyor ben set üzerinden konuşuyorum.
Rüzgar varda onun için avantajına yok mu 3.set anlarsınız ne demek istediğimi. İlk sette ki gibi mi karşılıyor alexsandrova.Bilerek degil ruzgar in oldugu tarafta olunca öyle atıyor hatta antrenörune bu durumu anlatmaya çalışıyor
günaydın bahdiyar abiZeyneple Alaçatıda karşılaştık yüz vermedim diye salya sümük ağlamıştı nerden nereye