- 1,054
- 354
- 83
Bozuldu maalesef moraliTecrübesizlikten verdi oyunu, umarım moralini bozmaz halen servis kırıp bitirebilir çünkü
Bozuldu maalesef moraliTecrübesizlikten verdi oyunu, umarım moralini bozmaz halen servis kırıp bitirebilir çünkü
Koptu bile 5.2 den 5.5 olduburadan direnç göstermesi çok zor umarım mental olarak oyunun içinde kalır
çok savaşıyormuş, 2035 de olacak inşallah.Koptu bile 5.2 den 5.5 oldu
kanka sen rus bayrağını hazırla arabayla tura çıkarsınçok savaşıyormuş, 2035 de olacak inşallah.
O zaman yensin kankakanka çevrimli vermiştir onu bence yoksa çevrimsiz vermez yaona sevinelim bari
Kardeşim ben buradakiler gibi duygusal bakmıyorum olaya. Zeynep'in son 2 senede en az 30 maçını izledim. Düzenli olarak ITF, UTR bile izliyorum. Siz istiyorsunuz ki gönlünüzdeki olsun, öyle bir dünya yok. Neyse artık laf anlatmaktan yoruldum.kanka sen rus bayrağını hazırla arabayla tura çıkarsın
Alay etmeyi bırak eline ne geçiyor bilmiyorum ama kaç m insandan oraya çıkmış bu bir başarıdır klavye arkasından konuşmaya benzemezçok savaşıyormuş, 2035 de olacak inşallah.
Ulan zaten 6 oranlı kızı destekliyoruz kim kesin yener diyor kanka gözünü seveyim Türk diye izliyoruz kız bi umutKardeşim ben buradakiler gibi duygusal bakmıyorum olaya. Zeynep'in son 2 senede en az 30 maçını izledim. Düzenli olarak ITF, UTR bile izliyorum. Siz istiyorsunuz ki gönlünüzdeki olsun, öyle bir dünya yok. Neyse artık laf anlatmaktan yoruldum.
Anlatma o zaman susKardeşim ben buradakiler gibi duygusal bakmıyorum olaya. Zeynep'in son 2 senede en az 30 maçını izledim. Düzenli olarak ITF, UTR bile izliyorum. Siz istiyorsunuz ki gönlünüzdeki olsun, öyle bir dünya yok. Neyse artık laf anlatmaktan yoruldum.
isot bitti heralde dost5 2 den 5 7 mi vay be zeynebim
Bravooo 👍🏻 🍻 ✋🏻Alay etmeyi bırak eline ne geçiyor bilmiyorum ama kaç m insandan oraya çıkmış bu bir başarıdır klavye arkasından konuşmaya benzemez