Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Zerus27 / Çıkış Kuponu Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
2000
Kupon Oranı
1.83

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,470
8,023
113
Arkadaşlar çok teşekkür ederim sabaha kadar eşlik ettiniz şu anda iş yerine geldim zaten mesai de başladı hesaba daha para düşmedi düştükten sonra da molada yazacağım size
Yardımcı olacağım kişileri yazarım diye kişiler yanlış anlamasın Çünkü biliyorsunuzdur çok kaybım olduğu için Yavaş yavaş toparlanıyorum ilerleyen günlerde Onlara da yardımcı olurum
Kesene bereket kolay gelsin işinde

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,151
95,439
113
Arkadaşlar çok teşekkür ederim sabaha kadar eşlik ettiniz şu anda iş yerine geldim zaten mesai de başladı hesaba daha para düşmedi düştükten sonra da molada yazacağım size
Yardımcı olacağım kişileri yazarım diye kişiler yanlış anlamasın Çünkü biliyorsunuzdur çok kaybım olduğu için Yavaş yavaş toparlanıyorum ilerleyen günlerde Onlara da yardımcı olurum
Çok duygusalsın be dost bu kadar açıklamaya gerek yok

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,408
1,125
113
KESENEE BEREKET zararları Kara dönüştürruz umarım hepimiz ras gelsin rfk

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,408
1,125
113
@Zerus27 sen müsait oldunda bak kral iki isim etikletle gondericen kişileri müsait olunca atarsın Tebrikler tekrardan 👍 bol kazançlar olsun

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,277
31,583
113
@Zerus27 olmadı reıs bu sekıl ayıp oldu kac kısı takıp ettık 2 ısım yazıp gıdebılırdın

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,470
8,023
113
Teşekkürler kesene bereket şimdiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...