- 18,739
- 13,683
- 113
21 oldu
25 olur mu gider daha bence 😉21 oldu
Matematik gelistidirdin dayı helal sana o çeyrekte 17 yappmasaydi emin ol gitmişti23 oldu
Bağımlı oldum saymaya
Emin olamıyorum senden berduş arada ayiliyorsun ama çoğu zaman sarhoşsun.Matematik gelistidirdin dayı helal sana o çeyrekte 17 yappmasaydi emin ol gitmişti
Aynen öyle valla abi bazen kafa çok dolu oluyor kontrol gidiyor ama öyle zarar getirmem KİMSEYE kolay kolay herşey ağzımda kötülük yok içimdeEmin olamıyorum senden berduş arada ayiliyorsun ama çoğu zaman sarhoşsun.
Yok yok çekiyodur@Zerus27 Ağa slottasin galiba 🙂
Slottaysa kusuratı basıyordur@Zerus27 Ağa slottasin galiba 🙂
Hayır başkan asla slot oynamam birdaha daha hesaba geçmedi@Zerus27 Ağa slottasin galiba 🙂
Saat 7.15 sabah saati belki siteler ödeme geç yapar bu saatlerde sorunsuz ödemesi gelsin adamın önce kazancı daim olsun 👍Yok yok çekiyodur
Zerdüşt dostumuz asla slot oynamaz inancına aykırı bi kere.@Zerus27 Ağa slottasin galiba 🙂
En güzeli yeminle slot alip götürüyor parayı ayarları oyunların çoğu anladım reis 👍Hayır başkan asla slot oynamam birdaha daha hesaba geçmedi
Reıs ısımlerı yaz ole calıs 2 kısı kımseArkadaşlar çok teşekkür ederim sabaha kadar eşlik ettiniz şu anda iş yerine geldim zaten mesai de başladı hesaba daha para düşmedi düştükten sonra da molada yazacağım size
Yardımcı olacağım kişileri yazarım diye kişiler yanlış anlamasın Çünkü biliyorsunuzdur çok kaybım olduğu için Yavaş yavaş toparlanıyorum ilerleyen günlerde Onlara da yardımcı olurum
Holdem değil mi holdem olması lazım ben öyle oynadım hep@Enişte gırdım elımıze verdıler 8 tane kart elendık turnuvadsn ne sacma pokermıs o