- 1,593
- 640
- 113
Profil foton her şeyi acıklıyor kolay gelsinBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
Profil foton her şeyi acıklıyor kolay gelsinBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
Zengin olursam bu foruma bağış yapacam hergün 50 kişiye 500 tl diye bu 1 ay boyunca devam edicek
Bulursan parayı bizede haber ver bizde zengun olalımBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
Yaş kaç abimBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
ilk yorum benden reis geleceğe yatırım. 12k kaybettimbir gün çok zengin olursam yine forumda kalacağım vakit geçirmek için, sessiz sedasız yorumları okuyup arkadaşlara gizlice para dağıtacağım tek tek her kaybettim yorumu yapana ulaşıp kaybının 10 katını göndereceğim![]()
32 abicimYaş kaç abim
Tm knkProfil foton her şeyi acıklıyor kolay gelsin
güzel cevap 😂Tm knk
gta karakteri la o asıl sen kaç yaşındasınPp sinde şaftı kaymış bir tane zenci karakter var . Gelde bunu ciddiye al. Yaş 15-20 arası kesin
10gta karakteri la o asıl sen kaç yaşındasın
Valla kumar oynuyorsan gotune giydiğin sonuna sahip çık zengin olmayi bir kenara bıraktaBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
7 8 ay daha yasama garantin varmi kardes senin onu once garantile sonra belki zengin olursun hey Allahim tas devrinde yaşamayı çok isterdim sizleri gördükçe yasama sevincim kalmıyor artıkBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂