- 8,397
- 4,158
- 113
Beyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
Biz de dedik de dagıtımmı varBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
Yok dost kafamda çok deli planlar var malum forumda söylenmezAleyküm selam mirasmı bekliyorsun ?
Selam gorunce dayanamam alırım gardaşBeyler öncelikle Selamın aleyküm cümleten hayırlı forumlar zengin olmamız lazım ben 7 8 aya zengin olacam inşallah öyle hissettim görüşlerinizi bekliyorum 😂😂😂
Var bişeyler dost halletcemBiz de dedik de dagıtımmı var
Çok güzel yerden vurdun bak helal muromBiz de dedik de dagıtımmı var
DM bekleniyor adamsın ben yazmıyorum Sen yaz ben DM yazmayı sevmiyorum böyle Gizli GizliVar bişeyler dost halletcem
Valla damardan girdin şimdi...sigara istemem tütün olsa kafi dddŞuana kadar kimse 1 ay boyunca yapmamıştır böyle bişey çünkü biz 1 paket sigaraya mutlu olan insanız o yüzden bu foruma o güzelliği ilk ben yapacam
Tm knkAğam bizimle eğleniy
Alakası ney kanka bunun zenginim şuanda demiyorum ki 6 7 ay sonra diyorumzengin olsan buraya girmezsin bile![]()