- 22,539
- 11,664
- 113
100 TL çıkar mı Fatih ağabeySaygısızlığin lüzumu yok memet
100 TL çıkar mı Fatih ağabeySaygısızlığin lüzumu yok memet
Londra merkez camisinde tanıdık imam var 300 dolara çözeriz senin işiArkadaşlar bilgisi olan varsa acil lütfen dönüş bekliyorum. Londradan bir arkadaşım bugün uçak yoluyla uluslararsı hızlı teslimat kargo şirketi Upsim ile bana kargo çıkarttı ve bunlar elektronik ürünler bir kaç parçada hediye kendisi kargo şirketine 3000 dolar odeme yaptı ve benim de kargo teslimatı gerçekleştirirken 800 dolar bir ödeme yapmam gerektiğini bunu ödemek istediğini ama Türkiye gümrük vergisi olduğundan sebeb ödeyemediği ni benim ödemem gerektiğini söyledi. Ben kendisini kaç kez uyarmama rağmen kargoyu çıkardı her ne kadar uçak ile acenteyle yollamış olsa bile elektronik cihazlar olduğu için kargoya takılır mı ve 800 dolar vergi çıkması mumkunmu ?
Sen çok komiksinLondra merkez camisinde tanıdık imam var 300 dolara çözeriz senin işi
Bende Polonya'da üst düzey bir yöneticiyim bana öyle kısıtlama getirmediler. Söyleyin polonyaya taşınsınKendisi Londra'da üst düzey bir yönetici ve İngiltere'nin koymuş olduğu bir sorun var işi gereği kullandığı karttan hiç bir şekilde tatil amaçlı bile o iş kartını kullanamıyor yani aldığı maaşını sadece İngiltere'de harcayabiliyor devletin vermiş olduğu bir kart olduğu için ülkemize elbette gelebiliyor ama cebinde örneğin 10 bin dolarla gelmesine izin verilmiyor
Kargoya ayırdık dost100 TL çıkar mı Fatih ağabey
Senin hesaptaki 80 kuruşun neyine kısıtlama getirsin adamlarBende Polonya'da üst düzey bir yöneticiyim bana öyle kısıtlama getirmediler. Söyleyin polonyaya taşınsın
Fatih ağabey sende hep yok çekiyorsun fonun batsınKargoya ayırdık dost
Dost o kadar çok basamaklı sayı görünce sayı algın değişti sanırımSenin hesaptaki 80 kuruşun neyine kısıtlama getirsin adamlar
3k dolar kargo etmez ne yapıyorsun sen üzerine sende 800 dolar kargo vereceksin imkansız bana Londra dan forma hediye geldi 20 forma ayrı ayrı toplu yollanmış royalmail ile oradan her kargo başına 12 sterlin vermişler buraya PTT ye gelmiş bende 170 tl vergi ödedim elektronikte biraz daha fazla çıkar ama 3k dolar falan olmazArkadaşlar bilgisi olan varsa acil lütfen dönüş bekliyorum. Londradan bir arkadaşım bugün uçak yoluyla uluslararsı hızlı teslimat kargo şirketi Upsim ile bana kargo çıkarttı ve bunlar elektronik ürünler bir kaç parçada hediye kendisi kargo şirketine 3000 dolar odeme yaptı ve benim de kargo teslimatı gerçekleştirirken 800 dolar bir ödeme yapmam gerektiğini bunu ödemek istediğini ama Türkiye gümrük vergisi olduğundan sebeb ödeyemediği ni benim ödemem gerektiğini söyledi. Ben kendisini kaç kez uyarmama rağmen kargoyu çıkardı her ne kadar uçak ile acenteyle yollamış olsa bile elektronik cihazlar olduğu için kargoya takılır mı ve 800 dolar vergi çıkması mumkunmu ?
Neyse bu konuda tartışma yapmak istemiyorum arkadaşlar normalde tanıdığım biri tezgahlik bir durum söz konusu dahi değilBende Polonya'da üst düzey bir yöneticiyim bana öyle kısıtlama getirmediler. Söyleyin polonyaya taşınsın
Polonya da yankesicilik yapıyorsun ne yöneticisi kardeşimBende Polonya'da üst düzey bir yöneticiyim bana öyle kısıtlama getirmediler. Söyleyin polonyaya taşınsın
Keyfimizden değil ferdicim yav vala bonus kovalioz sürekliFatih ağabey sende hep yok çekiyorsun fonun batsın
AğlıyorumKeyfimizden değil ferdicim yav vala bonus kovalioz sürekli
800 dolar çıkacağını söyledi içinde laptop iPhone ve bir kaç tane daha hediye var3k dolar kargo etmez ne yapıyorsun sen üzerine sende 800 dolar kargo vereceksin imkansız bana Londra dan forma hediye geldi 20 forma ayrı ayrı toplu yollanmış royalmail ile oradan her kargo başına 12 sterlin vermişler buraya PTT ye gelmiş bende 170 tl vergi ödedim elektronikte biraz daha fazla çıkar ama 3k dolar falan olmaz
Yok cidden Polonya'da yaşıyorum ve üst düzey bir yöneticiyim bi yazılım şirketinde. Daha çok siber güvenlik alanında hizmet veriyoruz. Boş zamanlarımda çaya çıkıyorumNeyse bu konuda tartışma yapmak istemiyorum arkadaşlar normalde tanıdığım biri tezgahlik bir durum söz konusu dahi değil
Hayır tabikide ya lütfen dalga geçmeyi bırakın iş ciddi bu kargo bir iki güne elime ulasacak
Hayır tabikide ya lütfen dalga geçmeyi bırakın iş ciddi bu kargo bir iki güne elime ulasacak
Ucretsiz matematik dersi icin dm atinizDost o kadar çok basamaklı sayı görünce sayı algın değişti sanırım
Bu saatten sonra matematikte bize sadece Pascal ders verebilir bol şansUcretsiz matematik dersi icin dm atiniz
Vergisi cikar zaten yukarida söyledik. Ama insanlar zora düşünce herkesi dolandirabiliyor temkinli olmani tavsiye ediyoruz. Kimsenin dalga gectigi yok. Alacagij butun cevaplqri aldin konu kilit800 dolar çıkacağını söyledi içinde laptop iPhone ve bir kaç tane daha hediye var