Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurtdışına Para Gönderme

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
749
113
Arkadaşlar selamün aleyküm yurtdışında arkadaşım var Özbekistanda ve para göndermek istiyorum ancak bankaların işlem ücretleri çok yüksek uygun bir komisyonla nasıl daha kolay halledebilirim

hsnrncbr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,042
410
83
Arkadaşlar selamün aleyküm yurtdışında arkadaşım var Özbekistanda ve para göndermek istiyorum ancak bankaların işlem ücretleri çok yüksek uygun bir komisyonla nasıl daha kolay halledebilirim
Western union bro

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,256
19,203
113
Kripto anlıyorsa karşı taraf kripto en mantıklı olanı

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
333
252
63
Turan diye bir uygulama vardı sanırım ona bir bak istersen dost

hsnrncbr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,042
410
83
Dolar olarak gönderilebiliyor demi kral az önce enparaya sordumda gonderiliyormus ancak sadece enpara 361 lira para istiyor yollamak için aracı kurum ve kuruluşun keseceği para hariç oda 150 dolara kadar cikabiliyormus
Benim blader yurt dışında o bana gönderiyor Westernde daha kesinti olmadı sadece gönderim ücretini gönderenden kesiyor o kadar

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
591
323
63
Dolar olarak gönderilebiliyor demi kral az önce enparaya sordumda gonderiliyormus ancak sadece enpara 361 lira para istiyor yollamak için aracı kurum ve kuruluşun keseceği para hariç oda 150 dolara kadar cikabiliyormus
Western union ile 150 dolara en az 600-700 işlem ücreti ödersin kanka en uygun yurt dışı transferi kripto para ile yapabilirsin

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,254
1,920
113
Kripto yada western union

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,339
671
113
Bir sürü Özbek manit oldu. Postane den ailelerine para gonderiyor hepsi dolar olarak

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,719
1,167
113
Wise var düşük komisyonlu, bi ara kullanıyordum. western union fln 800 tl kestiği ortamda bunlar 200-250 farka geliyordu ama uzun zaman oldu. Artık para gönderme değil, dilenme dönemindeyim asdsad

onu bir incele.

Kafkasyalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
346
711
93
Bir tane Özbek bul ailesi orda olan sen parayı buldugun elemana ver onun ailesi senin ordaki elemana versin

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,551
14,770
113
Western union masrafı fazla kesiyor binance ile halledin masrafsız

Naparuk

SAMSUNSPOR♥️🤍
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,550
2,388
113
sana en iyisi kripto olur üstad