- 1,269
- 749
- 113
Arkadaşlar selamün aleyküm yurtdışında arkadaşım var Özbekistanda ve para göndermek istiyorum ancak bankaların işlem ücretleri çok yüksek uygun bir komisyonla nasıl daha kolay halledebilirim
Western union broArkadaşlar selamün aleyküm yurtdışında arkadaşım var Özbekistanda ve para göndermek istiyorum ancak bankaların işlem ücretleri çok yüksek uygun bir komisyonla nasıl daha kolay halledebilirim
Kripto anlıyorsa karşı taraf kripto en mantıklı olanıArkadaşlar selamün aleyküm yurtdışında arkadaşım var Özbekistanda ve para göndermek istiyorum ancak bankaların işlem ücretleri çok yüksek uygun bir komisyonla nasıl daha kolay halledebilirim
Aynen kriptoda olabilirKripto anlıyorsa karşı taraf kripto en mantıklı olanı
Turan diye bir uygulama vardı sanırım ona bir bak istersen dostArkadaşlar selamün aleyküm yurtdışında arkadaşım var Özbekistanda ve para göndermek istiyorum ancak bankaların işlem ücretleri çok yüksek uygun bir komisyonla nasıl daha kolay halledebilirim
Dolar olarak gönderilebiliyor demi kral az önce enparaya sordumda gonderiliyormus ancak sadece enpara 361 lira para istiyor yollamak için aracı kurum ve kuruluşun keseceği para hariç oda 150 dolara kadar cikabiliyormusWestern union bro
Değil kanka karı kıza niye özbekistana para yollayayım ben milliyetçiyim dolandıracaksa Türk kızı dolandırsınHa karı kız değil değil mi bak internette tanışıp para istediyse bana gönder ben kumar oynayayim
Benim blader yurt dışında o bana gönderiyor Westernde daha kesinti olmadı sadece gönderim ücretini gönderenden kesiyor o kadarDolar olarak gönderilebiliyor demi kral az önce enparaya sordumda gonderiliyormus ancak sadece enpara 361 lira para istiyor yollamak için aracı kurum ve kuruluşun keseceği para hariç oda 150 dolara kadar cikabiliyormus
Özbekistanda zaten araptı 😂Değil kanka karı kıza niye özbekistana para yollayayım ben milliyetçiyim dolandıracaksa Türk kızı dolandırsın![]()
Gerçi ordakilerde bizim ırkımız doğru diyorsunÖzbekistanda zaten araptı 😂
Western union ile 150 dolara en az 600-700 işlem ücreti ödersin kanka en uygun yurt dışı transferi kripto para ile yapabilirsinDolar olarak gönderilebiliyor demi kral az önce enparaya sordumda gonderiliyormus ancak sadece enpara 361 lira para istiyor yollamak için aracı kurum ve kuruluşun keseceği para hariç oda 150 dolara kadar cikabiliyormus
Bir sürü Özbek manit oldu. Postane den ailelerine para gonderiyor hepsi dolar olarakArkadaşlar selamün aleyküm yurtdışında arkadaşım var Özbekistanda ve para göndermek istiyorum ancak bankaların işlem ücretleri çok yüksek uygun bir komisyonla nasıl daha kolay halledebilirim
Wise var düşük komisyonlu, bi ara kullanıyordum. western union fln 800 tl kestiği ortamda bunlar 200-250 farka geliyordu ama uzun zaman oldu. Artık para gönderme değil, dilenme dönemindeyim asdsadArkadaşlar selamün aleyküm yurtdışında arkadaşım var Özbekistanda ve para göndermek istiyorum ancak bankaların işlem ücretleri çok yüksek uygun bir komisyonla nasıl daha kolay halledebilirim
Western union masrafı fazla kesiyor binance ile halledin masrafsızArkadaşlar selamün aleyküm yurtdışında arkadaşım var Özbekistanda ve para göndermek istiyorum ancak bankaların işlem ücretleri çok yüksek uygun bir komisyonla nasıl daha kolay halledebilirim
😄😄😄 Evet sizin irkiniz orta Asya'dan geldiğinizi kabulleniyorsunuz...Gerçi ordakilerde bizim ırkımız doğru diyorsun![]()