- 4,037
- 1,769
- 113
This is karpuz ohh yea yigitler Almanya'ya geldik 😂bu kadar caminin işi ne Münihte demeyesin sonra, dobravaçi komşi..
This is karpuz ohh yea yigitler Almanya'ya geldik 😂bu kadar caminin işi ne Münihte demeyesin sonra, dobravaçi komşi..
Yurt dışına bi şekilde çıkarsan,kalıcı olman için kullanacağın 2 savunma var,birincisi göç idaresine peruk ve makyajla gidip ben trans bireyim ülkemde can güvenliği yok,2.cisi siyasi görüşüm nedeniyle tehdit altındayım ülkemde can güvenliğimi yok(özellikle doğu kökenliler direkt bunu söylesin )Yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim abilerim kardeşlerim. En mantıklısı turist olarak gidip iş aramak ve anlaşma sağlamak. Almanya, Hollanda, Kanada, Norveç, İsveç önceliğim şuan. İsviçre imkansız olduğu için pek yanaşmıyor aklımaYapay zeka ile de tartıştım ve biraz araştırma yaptım ve bu sonuca vardım.
Şotayla arçilin tercümanı geldi aklıma muhabir türkçe soru soruyor,şota arçil zaten soryua türkçe cevap veriyor, tercümanıda sanki onlar yabancı dilde cevaplamış gibi yine aynısını söylüyorCinsel tercihlerim sebebiyle otekilestiriliyorum de ya da siyasi iltica iste. İlkini yaparsan yurtdışında el üstünde de tutulabilirsin
O hesaplar eski türkiyede kaldı kardeşimAvrupa'ya bile turist olarak gitmek 1 ay için bile hesabinda enaz 6000 Euro ( Fransa için bu sekil diğerleri de tahminen bu paralardir )para olcak belgeli
İcra takibin olmucak denetim serbestligin olmucak iyice zorlaştı o işler
Ben gitmiyorum dost bı yere😄O hesaplar eski türkiyede kaldı kardeşimbak gitme niyetin varsa,edevletten akp üyeliği yap,sonra bulunduğun ilçedeki akp başkanlığına git, selamun alyküm , aleykümselam,ben parti üyesiyimik yurt dışşında eğitim görmek istiyorum, allah rızası için bağışımı yapıp gitmek istiyorum de,açılmayacak hiç bir kapı yok başta canlıyı göster yeter
![]()
Tamam hadi deneyelim, sen herşeyi dışardan gördüğün gibi kolay zannediyorsun. Turist senden gelip su alacak öylemi 🤣🤣 ayrıca sana orda su sattirmaz kimse. Trafik ışığında bile sattirmazlar sanaAl 4 koli şu , Konya altına veya Lara ya git ein euro ein euro diye bağır yabancı dilin iyiyse zaten senden şu alan 3-5 Euro fazla atar ki madem dilin iyi git alacart çalış primle yada tezgahtarlık yap. Antalya'da yaşıyorsun dilin iyi ve sezonda aylık 100 lira vuramiyorsan öl.