Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurtdışına Nasıl Giderim

MehmetKRC

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
202
51
28
Para tutmadı başvuru için öyle çok vize çıktıktan sonra ne olur onu da inşallah gorcem

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,870
668
113
Arkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
ben seni ugandaya göndereyim

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
Arkadaşlar sizce yurtdışına gidebilmenin en kolay yolu nasıldır? Nasıl bir yol izlenmelidir. Ben gitmek istiyorum yaş 24 yabancı dilim var ileri seviye ingilizce ve giriş seviye almanca.
Almanya birsürü mavi yakalı eleman arıyor. Elektrikçi, fırıncı, şoför, araba tamircisi, tekstil işçisi, garson, madenci, temizlik görevlisi ve mobilyacı gibi birçok sektörde eleman açıkları var

Geçerli bir mesleğin varsa ve sicilin temizse Almanya'ya gidebilirsin. Bu iki şartı taşıyorsan ve birazda Almancan varsa gitmek zor değil

Zamanında yüzlerce Türk'ü de hep ayak işlerini yaptırabilmek almışlardı zaten

Son düzenleme:

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
146
96
28
Kardeşim telegram kartel infaz videon çıkmasın sonra kaçak yollardan gitme

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Kankam ne kadar inanarak boş konuşuyorsun. O paralar yok artık Antalya'da. Ben 32 yıldır Antalya'dayim iyi derecede yabancı dilim var ben alamıyorum
Al 4 koli şu , Konya altına veya Lara ya git ein euro ein euro diye bağır yabancı dilin iyiyse zaten senden şu alan 3-5 Euro fazla atar ki madem dilin iyi git alacart çalış primle yada tezgahtarlık yap. Antalya'da yaşıyorsun dilin iyi ve sezonda aylık 100 lira vuramiyorsan öl.

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,587
637
113
botla veya kayık sandalda olur