- 102
- 26
- 28
beyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Zor bro keşke öyle bir imkan çıksabeyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Aga git bir çay demle sigarını iç sonra hayatına devam et afiyet olsunbeyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Polislerde onu baglantilari olduğu travesti çetesine devretse aboov hapı yuttu ömrünün sonuna kadar mokokoEşcinselim de Türkiye'de yobazlar rahat bırakmıyor de anında alırlar
Dostum eşim yabancı olduğu için yurtdışında ikamet ediyorum. Bizim suriyelileri aldığımız gibi kimse seni bedavadan almaz. Yurtdışında hayat kurmak için harcayacağın parayla türkiyede bişeyler yap. Enseyi karartma. Arkadaşın dediği gibi git bi çay koy sıfırdan başlabeyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Misafir umduğunu değil bulduğunu yerPolislerde onu baglantilari olduğu travesti çetesine devretse aboov hapı yuttu ömrünün sonuna kadar mokoko
Lise diploman varsa üniversite yoluyla Almanya'ya gidebilirsinbeyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
okul okumak icinmiLise diploman varsa üniversite yoluyla Almanya'ya gidebilirsin
Eğer biraz araştırırsan yurt dışında çalışıyorum ben mesela mermer ocakların da belki iş bulabilirsin balon ülkelerine bak ozelliklebeyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Param yoksa adım atma paran olması lazım ben çıktım gittim ile olmuyor. Hangi kıta hangi ülke düşünüyorsunbeyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Arnavutluk, Karadağ,Bosna Hersek, Sırbistan gibi ülkelere pasaport ile gidebilirsin. Git orada yaşa. Hayat ucuz zaten bu ülkelerdebeyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Hangi ülke meselaEğer biraz araştırırsan yurt dışında çalışıyorum ben mesela mermer ocakların da belki iş bulabilirsin balon ülkelerine bak ozellikle
benim işanlım ABD vatandaşı ben bile bu bu şekilde bile gitmem için güzel bir işi olması öncesi lazım belirli bir düzeyde İngilizce bilmem lazım öyle eskisi gibi kolay değil yanibeyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Balkan ülkeleri hiç farketmez hepsinde var Arnavutluk Kosova MakedonyaHangi ülke mesela