Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurt Dışı

parlakhayat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
102
26
28
beyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler

gorkem331

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
137
45
28
beyler yeni bir hayat kurmam lazim yurt disina gitmem lazim sikintilar var yasal yoldan gitmem lazim yurt disinda olan veya yeni giden varmi bir yol yardimci olabilirmisiniz tesekkurler
Dostum eşim yabancı olduğu için yurtdışında ikamet ediyorum. Bizim suriyelileri aldığımız gibi kimse seni bedavadan almaz. Yurtdışında hayat kurmak için harcayacağın parayla türkiyede bişeyler yap. Enseyi karartma. Arkadaşın dediği gibi git bi çay koy sıfırdan başla

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
656
113
Lise diploman varsa üniversite yoluyla Almanya'ya gidebilirsin

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,335
2,609
113
Eğer biraz araştırırsan yurt dışında çalışıyorum ben mesela mermer ocakların da belki iş bulabilirsin balon ülkelerine bak ozellikle

betbro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
106
43
5000 Euro cebine koy, Karadağ'da bir şirket aç. Merter'den ürünleri yaptır Avrupa'ya e ticaret ile sat. Vergi falan düşük biliyorum orada. Stok vs işleri için bir depo tutarsın birde ev kira maliyetin olur. Bunun dışında sitenin reklamı için facebook vs reklam çıkman lazım.

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
843
293
63
Param yoksa adım atma paran olması lazım ben çıktım gittim ile olmuyor. Hangi kıta hangi ülke düşünüyorsun

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,376
559
113
Arnavutluk, Karadağ,Bosna Hersek, Sırbistan gibi ülkelere pasaport ile gidebilirsin. Git orada yaşa. Hayat ucuz zaten bu ülkelerde

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,157
587
113
benim işanlım ABD vatandaşı ben bile bu bu şekilde bile gitmem için güzel bir işi olması öncesi lazım belirli bir düzeyde İngilizce bilmem lazım öyle eskisi gibi kolay değil yani

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,749
4,681
113
Hiç bir şey yapamıyorsan iltica edip orda kalmak..
Ama ülkeye gelince tutuklanabilme durumun var