- 13,950
- 13,084
- 113
Fixed şampuan rahatlatir
Atamiyom dosya boyutu yüksek diyor nasil şampuan be kalite yuklenmiyor bilehahahhaha
Atamiyom dosya boyutu yüksek diyor nasil şampuan be kalite yuklenmiyor bilehahahhaha
Kesene bereket dostum@Alikemal @Metings1905 @Gokhandgnc35 @Hakan170 @AllanSaintMaximin takip ediyom şimdi sizi payco yazarsınız dmden
Kesene bereket dost@Alikemal @Metings1905 @Gokhandgnc35 @Hakan170 @AllanSaintMaximin takip ediyom şimdi sizi payco yazarsınız dmden
Ne sampuanmis be kesene bereket dostum daim olsun sansin@Alikemal @Metings1905 @Gokhandgnc35 @Hakan170 @AllanSaintMaximin takip ediyom şimdi sizi payco yazarsınız dmden
Kesene bereket reıs@Alikemal @Metings1905 @Gokhandgnc35 @Hakan170 @AllanSaintMaximin takip ediyom şimdi sizi payco yazarsınız dmden
Bu tarz bi liste olacak blanco bizi eklemicek o nasıl olmus la@Alikemal @Metings1905 @Gokhandgnc35 @Hakan170 @AllanSaintMaximin takip ediyom şimdi sizi payco yazarsınız dmden
beni de sıkıştır araya boynum bükük kalmasın@Alikemal @Metings1905 @Gokhandgnc35 @Hakan170 @AllanSaintMaximin takip ediyom şimdi sizi payco yazarsınız dmden
Geç kaldınn😆Bu tarz bi liste olacak blanco bizi eklemicek o nasıl olmus la
Ne 50k sı 500k göndermiştimÖdülüm geldi 50k teşekkürler dostum inanamiyorum hala fazlami bastin naptin sifirlara
Birdahakine aklımdasın dostum😁beni de sıkıştır araya boynum bükük kalmasın![]()
%50 indirimli alırız, paran yoksa saatin de mi yok 😅Geç kaldınn😆
Ah be banka kesmiş demekki borca yazik olduNe 50k sı 500k göndermiştim
Kesene bereket bizide unutma2.5k dağıtıcam kupon sonuçlansında bi hele
Diyorum iste bu konulara musade edilmemesi lazimherif herkeze farklı farklı skor atıyor hangisi tuytarsa aaa tuttu diyip yönelir umuduyla![]()