- 12,143
- 6,622
- 113
Blanco golün hediyesini atsana banaHahaha valla ben denk geldimde 2.5üst aldm konuyu görmeden
Blanco golün hediyesini atsana banaHahaha valla ben denk geldimde 2.5üst aldm konuyu görmeden
2.5k dağıtıcam kupon sonuçlansında bi heleBlanco golün hediyesini atsana bana)))
Wanda nara kurban olsun sana2.5k dağıtıcam kupon sonuçlansında bi hele
Tamam kesene bereket2.5k dağıtıcam kupon sonuçlansında bi hele
Aman uzak dursun o çirkin karıWanda nara kurban olsun sana
Kesene bereket dost2.5k dağıtıcam kupon sonuçlansında bi hele
Helal olsun valla bize böyle şeyler denk gelmiyor bı türlüValla ballıyım bugün ya biri betwoon slotlar iyi dedi oraya 5k attm 45k çektim 5ksını bu kupona bastm 20k da buradan 60k çözdük
TebriklerValla ballıyım bugün ya biri betwoon slotlar iyi dedi oraya 5k attm 45k çektim 5ksını bu kupona bastm 20k da buradan 60k çözdük
Tebrikler dost para çekimi sayfasının yolunu unutttuk biz aqValla ballıyım bugün ya biri betwoon slotlar iyi dedi oraya 5k attm 45k çektim 5ksını bu kupona bastm 20k da buradan 60k çözdük
Hangı sampuanla dus aldıysan şöle bende alayımBide jackpot düşüyomuş şimdi kupona🤪
Kesene bereket dostun2.5k dağıtıcam kupon sonuçlansında bi hele
He vallaTebrikler dost para çekimi sayfasının yolunu unutttuk biz aq
Bırak şimdi Hakan kaç gündür yoktun kesin para vurduydunHelal olsun valla bize böyle şeyler denk gelmiyor bı türlü
KesınnnBırak şimdi Hakan kaç gündür yoktun kesin para vurduydun
Clear men naneli reis, alt takımlara çok sürme ama😆Hangı sampuanla dus aldıysan şöle bende alayım
Yoo valla hiç bir şey vurmadımBırak şimdi Hakan kaç gündür yoktun kesin para vurduydun
Kesene bereket dost2.5k dağıtıcam kupon sonuçlansında bi hele