Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ygtygt - CindrellaMan #EP:2 | Kasa: 950 , Adım: Bonus Çevrimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
karagumruk yanıyor şarkısını söylemek istiyorum 🤣

asjokey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,222
294
83
bu antepli7575 tam süzme dolandırıcı benim20 gündür papara ile ödedigi cep telefonu faturasını ödemişdir 403 tl geri ödeme 1 kurus yapmadı durmadan sallıyor sakın güvenerek bi iş yapmayın sahtekar ben güvendim yanıldım sizlerde olurya ilerde böyle sizi dolandırmasın

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
bu antepli7575 tam süzme dolandırıcı benim20 gündür papara ile ödedigi cep telefonu faturasını ödemişdir 403 tl geri ödeme 1 kurus yapmadı durmadan sallıyor sakın güvenerek bi iş yapmayın sahtekar ben güvendim yanıldım sizlerde olurya ilerde böyle sizi dolandırmasın
maaalesef cıkıyor öyle insanlar dost yaw, sıkma canını iyi niyetli insanlar er geç kazanır

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,239
53,074
113
Onu herkes taniyor dost sen kendin bir dha ayni hatayi yapma yeter puahha

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
ne direndin be bandırma, sal bizi artık

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
bu mac boyle biterse, mac sonu hakeme 9 dakika küfür edicem

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
bakiye yansıdı suan ama ben su karagumrugu bekleyelim ona göre ilerleyelim diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...