- 42,557
- 11,701
- 113
90 87
Hee ok geldi diyince bakmadim bilemanisa bitmediki manisa 87.5 altı bekliyoz o kuponda 😅
maaalesef cıkıyor öyle insanlar dost yaw, sıkma canını iyi niyetli insanlar er geç kazanırbu antepli7575 tam süzme dolandırıcı benim20 gündür papara ile ödedigi cep telefonu faturasını ödemişdir 403 tl geri ödeme 1 kurus yapmadı durmadan sallıyor sakın güvenerek bi iş yapmayın sahtekar ben güvendim yanıldım sizlerde olurya ilerde böyle sizi dolandırmasın
Onu herkes taniyor dost sen kendin bir dha ayni hatayi yapma yeter puahhabu antepli7575 tam süzme dolandırıcı benim20 gündür papara ile ödedigi cep telefonu faturasını ödemişdir 403 tl geri ödeme 1 kurus yapmadı durmadan sallıyor sakın güvenerek bi iş yapmayın sahtekar ben güvendim yanıldım sizlerde olurya ilerde böyle sizi dolandırmasın
Nsnwkksksiekkwkksksks harbiden heOnu herkes taniyor dost sen kendin bir dha ayni hatayi yapma yeter puahha
Yiğit yapicaksin kankam inanıyorum hiç sıkıntı yokbu mac boyle biterse, mac sonu hakeme 9 dakika küfür edicem
karagumruk gelmezsede moral bozmucam reis ya, aynı sistemle devam olucak ins bakalım. Deneme bonusundan geldik buralara kadar, burdan batırırsak üzülürüm 😅Yiğit yapicaksin kankam inanıyorum hiç sıkıntı yok
o golu silmeyecekti işte kanka yaw, dk ilerledikçe bandırmanın direnci artıyorUlan gumruk at artik
İyi edersin dostbakiye yansıdı suan ama ben su karagumrugu bekleyelim ona göre ilerleyelim diyorum