- 3,623
- 3,334
- 113
Sans kanka belki seni dinlesem dahada iyi olurdu, kader kismet biraz, sadece garanti ilerleyip inadina su cevrimi tamamlamak istiyorum, emeklerimiz bosa gitmesin😅Aynen iyi ki beni dinlemesin 🤣
Sans kanka belki seni dinlesem dahada iyi olurdu, kader kismet biraz, sadece garanti ilerleyip inadina su cevrimi tamamlamak istiyorum, emeklerimiz bosa gitmesin😅Aynen iyi ki beni dinlemesin 🤣
Dost çevrimi düşünme hazır kasa varken oynayıp keyif alıyormuş gibi düşün cevrime takılınca çevrim.bitmiyor 😂Sans kanka belki seni dinlesem dahada iyi olurdu, kader kismet biraz, sadece garanti ilerleyip inadina su cevrimi tamamlamak istiyorum, emeklerimiz bosa gitmesin😅
6 li 6li puahah ilk kuponda uzatma dahil mi murciada o gelebilir ha dahilse2 kere daha boyle kuponlarnlazim anca biter
Gerci yok la 3.perde fark yemis6 li 6li puahah ilk kuponda uzatma dahil mi murciada o gelebilir ha dahilse
Ceklerin oldugu kupon gelirse cok tatliyiz kasa 7.5k olcak direkt, ah mkdum hakemi karagumrugun golu silmeyeydi iyiydiÇekler geliyor la yetişti
Gs yenmis zaten6 li 6li puahah ilk kuponda uzatma dahil mi murciada o gelebilir ha dahilse
Paoka bak la puahhaab 9 7 ceyrek skoru ak şikecileriGs yenmis zaten
Şu çekler bir kirsa seri yapması lazım sinerjiyle ona attiririzCeklerin oldugu kupon gelirse cok tatliyiz kasa 7.5k olcak direkt, ah mkdum hakemi karagumrugun golu silmeyeydi iyiydi
O gelir 1.47 daha zorŞu çekler bir kirsa seri yapması lazım sinerjiyle ona attiririz
Harbi hep mi böyle olur yav 😂O gelir 1.47 daha zor![]()
Cekler acti farki giderse ondan yazık laHarbi hep mi böyle olur yav 😂
Sen yeni kuponlari yapsana la neyi bekliyoncekler guzelliğini yaptıda bu karagumruk cok urkutuyor beni 😅
manisa bitmediki manisa 87.5 altı bekliyoz o kuponda 😅Sen yeni kuponlari yapsana la neyi bekliyon![]()