http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Yıldan Sonra Vatandaşlık Maaşı Geliyor

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,987
4,742
113

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,002
2,760
113
Burda herkes zaten kul hakkını çok düşünür ve önem verir dost. Bilgi için teşekkürler yine de
Tercih kulun Takdir Allah'ın kanka :) Yapacak bişey yok her koyun kendi bacağından asılır sonuçta :) Yapan yapsın yapmayana ne mutlu. Rastgele.

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,987
4,742
113
O değilde bundan önceki seçimlerde muhalefeti teröristler dediği dem partisiyle iş tutmaktan dolayı suçluyordu ve bunlar iktidara gelirlerse evinize postayı teröristler getirecek diyordu ama şu an pkk'lı teröristlere iş bulanacağı söyleniyor. Yani reisim eleştirdiği şeyleri şu an tek tek kendi yapıyor :)

Tabi ki yurdum insanı da her zaman olduğu gibi gene bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle başını kuma gömmeye devam ediyor. Adamın oyu, iradesi gasp ediliyor gene susuyor. G.tüne silkseler zaten gene susacak bu millet

Bir de oyumuz gasp edildi diyenlere siyaset yapma diyorlar. Ulan bunun artık neresi siyaset
O siyasetin ince detayı zaten dostum sence biliyorsun ne CHP ne AKP kendi başına Dem veya MHP olmadan iktidar olamıyor bu sebeple bunlara çok takılma seçim yaklaşınca AKP MHP Dem veya CHP iyi parti dem yine aynı masada olacaktır başka seçenek yok yokolup giderler yoksa yaverler olmadan başrollerin etkisi olmuyor Bizim seçimlerde kavgada bu sebeple zaten CHP yoldaşını yitirmek istemiyor diğeride Kendi safına çekmek istiyor doğru yok ikiside mutlak yanlışta bizi yiyorlar sende bende yakın hissettiğimiz siyasi görüş lehinde yorumlar yapıyoruz bu kadar

Son düzenleme:

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,019
11,889
113
Tercih kulun Takdir Allah'ın kanka :) Yapacak bişey yok her koyun kendi bacağından asılır sonuçta :) Yapan yapsın yapmayana ne mutlu. Rastgele.
Dost senin iyi niyetinden şüphem yok . Negatif diyalog kurmak istemem ama burda istediğin kadar fetva ver insanların zihinleri bambaşka işliyor. Herkes dinden imandan uzaklaştı iyice buna mecbur ettiler aslında . Ben biraz tiye aldım ancak durum bu

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,590
1,274
113
O değilde bundan önceki seçimlerde muhalefeti teröristler dediği dem partisiyle iş tutmaktan dolayı suçluyordu ve bunlar iktidara gelirlerse evinize postayı teröristler getirecek diyordu ama şu an pkk'lı teröristlere iş bulanacağı söyleniyor. Yani reisim eleştirdiği şeyleri şu an tek tek kendi yapıyor :)

Tabi ki yurdum insanı da her zaman olduğu gibi gene bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle başını kuma gömmeye devam ediyor. Adamın oyu, iradesi gasp ediliyor gene susuyor. G.tünü silkseler zaten gene susacak

Bir de oyumuz gasp edildi diyenlere siyaset yapma diyorlar. Ulan bunun artık neresi siyaset
Kanka bir gazeteci demişti ki ' halk, darbe zihniyetini yaşamaktansa hırsızlığa göz yumuyor ' o kadar haklı ki .

Musa Mısır halkına ' bunca haksızlığa, zulme göz yummayın birlik olun ' dediğin de Mısır halkı Musa'ya ' sen haklısın Ya Musa ama ekmeğimizi Firavun veriyor ' demiş.

Bizim ülkede bu hesap işte.

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,195
3,024
113
O siyasetin ince detayı zaten dostum sence biliyorsun ne CHP ne AKP kendi başına Dem veya MHP olmadan iktidar olamıyor bu sebeple bunlara çok takılma seçim yaklaşınca AKP MHP Dem veya CHP iyi parti dem yine aynı masada olacaktır başka seçenek yok yokolup giderler yoksa yaverler olmadan başrollerin etkisi olmuyor Bizim seçimlerde kavgada bu sebeple zaten CHP yoldaşını yitirmek istemiyor diğeride Kendi safına çekmek istiyor doğru yok ikiside mutlak yanlışta bizi yiyorlar
Ben buna katılmıyorum. Bence yanar döner olmak ve her yerde farklı türlü konuşmak birşey kazandırmaz. Bu ülkede hala milliyetçi, Atatürkçü kesim çoğunlukta. Bir siyasetçi dürüst olsun, fırıldak olmasın % 70 ile iktidara gelir bu ülkede. Demin memin oyuna ihtiyaç duymaz. Zaten kürtlerin bile yarısı bu partilere oy vermiyor

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,180
2,050
113
Selamın aleyküm arkadaşlar yeni yıldan sonra geliyor vatandaşlık maaşı calısmayana isi olmayana vatandaşlık maaşı verecekler asgari ücret gibi iş bulana kadar bide yardım etcekler calısmayan kişilere iş bulma konusunda artık kumarı bırakanlar olur siteler muhtac kimse olmaz kod kimse kovalamaz hayırlı olsun simdiden
sana bana vereceklerine inanıyorsan bende köprü var uyguna bırakırım suriyeli afganlısı mültecisinden sana bana sıra gelmez merak etme:D

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,636
1,196
113
Selamın aleyküm arkadaşlar yeni yıldan sonra geliyor vatandaşlık maaşı calısmayana isi olmayana vatandaşlık maaşı verecekler asgari ücret gibi iş bulana kadar bide yardım etcekler calısmayan kişilere iş bulma konusunda artık kumarı bırakanlar olur siteler muhtac kimse olmaz kod kimse kovalamaz hayırlı olsun simdiden
Çalışmayana devlet 1 tl bile vermez emin ol sigaraya zam dir o en düşük sigara 150 olur

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,092
93,924
113
Şartları sağlayana 100 dolar verirler fazlası olmaz en baba 100 dolar hadi 110 olsun kesintiyi de gönderirler

Ares1281

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
651
195
43
Valla maaş kumarcı adama gelse ne olacak millet daha çok oynayıp daha çok bağımlı olacak

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,028
968
113
Ailede toplam gelir asgarinin altında olursa bağlanılacak bir ödenek. İlk etapta pilot iller seçilecekmiş. Tüm yurda yayılması 2048'i bulur :)

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,492
29,198
113
olm o öyle bişey değil lan sen niye böylesin la tadic okuduğunu anlama sorunun var. öyle bir yazmışsın ki herkese verecek gibi aynen akp herkese para dağıtır zaten :D

bu dar gelirli ailelere ( kısaca akp kendi seçtiği kendisine oy veren insanlara ) pilot illerde ( yani birkaç ilde ) olacak bişey bazı şeyleri düşünerek bulabilirsiniz düşünün biraz
Daha iyi anlatılamazdı

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,894
5,753
113
Bu yönetimin ta.................. kardeşim adam olmuyorsda yaaaa